Amazing Rita

Prima data cind am vazut-o pe Rita Ora intr-un videoclip mi-am notat numele ei undeva, dornica sa studiez mai bine personajul. Mi-au placut mult infatisarea ei si modul in care stie sa si-o asume – un look foarte 80s, colorat, curajos, cu parul blond intr-un contrast puternic cu pielea maslinie

Amazing Rita

Si cu toate acestea nimic nu deranjeaza, se misca cu o naturalete foarte rara. Eram convinsa ca este o americanca rebela, care poate a cochetat si cu rap-ul in adolescenta, ca vine din Harlem sau Queens, ori Trinidad, precum Nicki Minaj, sau din Barbados, ca in cazul Rihannei. Dar nu, ma inselam!

Rita Ora s-a nascut in Kosovo, in 1990, din parinti albanezi, iar cind avea un an familia ei s-a mutat la Londra, unde locuieste si azi. Deci Rita Ora e englezoaica/albaneza, nicidecum americanca! Singurul lucru care m-ar fi socat mai tare era sa aflu ca e romanca.

Au trecut doi ani de atunci, o urmaresc constant pe Instagram, ii vad in continuare videoclipurile si iat-o acum si pe coperta ELLE Romania. Pentru acest numar de iunie, am avut de ales intre Rihanna si Rita Ora.

Nu am judecat care dintre ele este un artist mai bun sau talentat (pina la urma ELLE nu face topuri), decizia a fost insa una de nuanta si destul de personala: in ciuda faptului ca Rihanna este azi „bigger than life', iar succesul ei este uluitor, nu poti sa ignori modul in care alege sa-si traiasca viata, mereu la limita moralitatii si a legalitatii… un exemplu mult prea prost pentru toti tinerii de azi, care isi iau ca repere de urmat idolii pe care ii admira pe scena. Poate este un punct de vedere deplasat, desi sint convinsa ca deplasate sint pentru unii si interzicerea violentei domestice sau a consumului de droguri.

Va doresc o vara minunata, plina de muzica buna!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle