20 de ani!

Revista ELLE implineste in aceasta luna 20 de ani de existenta in Romania! Cum as putea sa vorbesc despre 20 de ani??? Probabil varsta pe care o ai tu acum sau de care te-ai despartit de putin timp!

20 de ani!

Am intrat in arhive, la fel cum facem in fiecare decembrie atunci cand pregatim acest numar aniversar, si am o singura concluzie: revista ELLE a fost in toti acesti ani oglinda timpurilor pe care le-a traversat. Am rememorat primele articole/reportaje pe care le-am facut la sfarsitul anilor 90 despre HIV si felul in care afecta societatea, primele articole despre aparitia blog-urilor si ce insemnau ele, despre emanciparea femeilor, despre politica, societate, cultura, muzica, despre eroi si personalitati diverse… Despre schimbare si viata in general. Doar recitind arhiva noastra poti retrai istoria…

As vrea sa le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in acesti ani, care au contribuit la cladirea acestui brand, care l-au facut un reper pentru atatea generatii.

Pe 6 decembrie, la gala ELLE Style Awards, vom sarbatori acest prag, alaturi de toti nominalizatii nostri si de o mare parte a industriei de moda si frumusete.

Suntem fericiti si onorati ca am ajuns aici!

Va multumim!

P.S.: Coperta si materialul cu Madalina Ghenea si fiica ei au fost niste proiecte concepute de multa vreme (din vara, din Mykonos, unde ne-am intalnit intamplator si unde am inceput sa-l gandim), asteptam doar momentul potrivit pentru a vi le infatisa! Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase si senzuale femei pe care le-am vazut vreodata. Dar asta este unanim acceptat. Ceea ce nu stiam despre ea este faptul ca este o femeie foarte puternica, este perfectionista si dedicata proiectului in care intra si m-a mai surprins prin sinceritate si profunzime. Dar nu vreau sa va dezvalui mai mult, a facut-o ea cu sensibilitate si sinceritate cruda in materialul de la pagina 134.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.facebook.com/roxana.voloseniuc

Foto: Dan Beleiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro