Vedete sau modele?

Ma gindeam sa fac un sondaj pe site-ul ELLE, pe blog, Facebook, Twitter asupra unui lucru: ce va place sa vedeti pe coperta ELLE, un model sau o vedeta?

Vedete sau modele?

Trend-ul international, din cite am vazut si simtit eu, imbratiseaza tot mai mult ideea ca modelele isi vor recapata in curind jobul, il vor sustrage din miinile vedetelor care au pus monopol pe el aproape doua decade!

Chiar si in campaniile publicitare ale unor branduri importante observi ca vedete mari au fost inlocuite in ultimele sezoane cu modele. Explicatia lor consta in faptul ca un model va sti intotdeauna sa poarte mai bine o haina si, in plus, in comparatie cu o vedeta, modelul nu-si pune amprenta personalitatii sale, el este acolo sa serveasca brandul si nu sa se promoveze pe ea. Nu pretind o avere ca sa-si imprumute imaginea si nici nu au anturaje imense de asistente, soferi, publicisti…

In ultimele luni am publicat, ca niciodata, mai multe coperte locale decit internationale. si cele mai multe dintre ele au fost cu modele. Rind pe rind le-am avut pe Diana Dondoe, Catrinel Menghia, Andreea Diaconu, Diana Moldovan si, in luna aceasta, pe Veronica Pascu. Toate sint modele, dar cumva modele cunoscute, cu o oarecare notorietate, si ma intreb in ce masura ar conta pentru voi notorietatea daca toate celelalte criterii care definesc personajul de pe coperta ar fi indeplinite. Este doar o intrebare la care mi-ar placea sa aud raspunsul chiar de la voi si nu dintr-o cercetare de marketing.

Mi-ar placea sa profit de aceasta deschidere incredibila pe care Internetul ne-o ofera azi prin intermediul retelelor sociale, site-urilor si blogurilor si sa intram mai mult si mai des in contact. Sa ne spuneti ce va place, ce nu va place si cum sa facem ca revista voastra preferata sa fie mai buna de la o luna la alta. Va asteptam comentariile pe Twitter – ne gasiti la ELLE_romania (contul meu personal este roxanavolo), pe Facebook (avem pagina Elle Romania) sau pe site-ul nostru: www.elle.ro.

Roxana Voloseniuc REDACTOR- SEF ELLE

www.roxana-voloseniuc.ro
 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle