La multi ani, ELLE!

ELLE Romania implineste 15 ani de la primul numar, lansat in decembrie 1997. Va mai amintiti anul 1997? Mai tineti minte cit de diferite erau lucrurile atunci fata de ceea ce traim azi? Fara Facebook, Twitter, bloguri, dar si fara email-uri – ne aflam inca la inceputul erei Internetului. Materialele se predau pe dischete, fotografiile veneau in redactii developate pe diapozitive, nu exista Photoshop, iti faceai documentarea din carti, albume, articole mai vechi…

La multi ani, ELLE!

Ma amuza sa ma gindesc ca in 1997 unele dintre voi abia intrau pe bancile scolii, cele mai multe probabil ca terminau liceul, in timp ce altele obtineau primul lor job. Asadar, majoritatea cititoarelor noastre au crescut sau s-au maturizat alaturi de ELLE. Dar ceea ce ar face cu adevarat din munca noastra o misiune indeplinita ar fi sentimentul ca ELLE a fost si un partener in evolutia personala a fiecareia dintre voi. Fie ca e vorba de stil personal, moda, frumusete, fie ca, datorita noua, ati descoperit lucruri care v-au imbunatatit viata, au facut-o mai frumoasa sau mai interesanta, v-au inspirat, v-au dat idei noi.

In aceste saptamini am intrat cu totii in arhiva ELLE, ceea ce a cauzat o intreaga frenezie in redactie, pentru ca ne-am adus aminte cum au fost facute toate shooting-urile, copertele, articolele, interviurile. Unii, adica cei mai vechi din echipa, isi aduceau aminte povestile din jurul acestora, in timp ce altii, mai noi, ne povesteau reactia lor de cititori intr-un moment sau altul. Ni s-a parut interesant sa facem si o retrospectiva a tuturor articolelor care au insemnat subiecte inedite sau chiar tabu pentru acele vremuri si sa cerem citeva rinduri si de la unii dintre autorii lor, dintre care multi nu mai fac parte azi din echipa ELLE. Si, evident, nu putea lipsi nici retrospectiva vizuala, adica a felului cum a evoluat moda, dar si noi, din 1997 pina in 2012.

A fost un drum lung, uneori lin, alteori bolovanos, dar intotdeauna fascinant. Am considerat ca acesta este momentul potrivit pentru a organiza prima editie a ELLE Style Awards. Cei 15 ani de experienta ne dau incredere ca aceste premii vor deveni cele mai importante distinctii de moda si stil din industria de profil din Romania. Dar, pentru ca ne dorim ca toti cititorii nostri sa fie implicati in procesul de votare (nominalizarile au fost facute exclusiv de echipa ELLE), am deschis liniile de vot online (pe Facebook si pe www.elle.ro) inca de la sfirsitul lui noiembrie.

In final, va multumim tuturor celor care ati contribuit in acesti 15 ani la succesul ELLE Romania, fie in calitate de colaboratori directi sau indirecti, fie ca cititori!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle