La multi ani!!!

Am incheiat un an bun, cu multe realizari si satisfactii. Rezultatele noastre sint cu atit mai admirabile cu cit acest an a fost, din punct de vedere economic si politic, unul extrem de agitat pentru Romania. Si l-am incheiat in forta, cu o petrecere excelenta, numita de foarte multi cel mai stylish party al anului!

La multi ani!!!

Este vorba de petrecerea prin care am celebrat 15 ani de la lansarea revistei ELLE pe piata din Romania si organizarea primei editii ELLE Style Awards! Cu toate ca am realizat pentru acest numar 12 pagini cu fotografii si detalii despre eveniment, nu ma pot abtine sa va mai dau si eu citeva amanunte: pe covorul rosu al Palatului Parlamentului au pasit cele mai in voga vedete din lumea modei, a filmului, a muzicii si vedete de televiziune. Premiile au fost prezentate de inegalabila Mihaela Radulescu, o aparitie ravisanta intr-o rochie creata special pentru acest eveniment de Dana Budeanu, Loredana Groza ne-a cintat melodia „LeLe” in varianta Elle-Elle – spre amuzamentul nostru –, iar premiantii si the best dressed… nu ii divulg, va las pe voi sa-i vedeti in paginile ce urmeaza.

Ma gindesc si ne gindim deja la urmatoarea editie ELLE Style Awards, Si promitem ca vom fi cu ochii in patru pe tot parcursul anului, mult mai mult decit pina acum!

Un alt subiect de interes in acest numar este topul produselor de beauty din 2012! Este, de fapt, un top realizat de toti beauty editorii de la toate editiile ELLE, impreuna cu cititorii revistei din tarile aferente (asadar, milioane de votanti!!!), inclusiv din Romania!

Va multumim pentru asa un an, va multumim pentru ca ne inspirati in fiecare zi si va mai multumim ca interactionati cu noi zilnic pe retelele de socializare! Va dorim un an nou minunat si… sexy, stylish, spirited!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle