Inna

Este pentru prima data cind dedicam un numar ELLE muzicii. Ideea ne-a venit dupa ce am vazut numarul special pe care editia americana a revistei l-a dedicat acestui subiect (este vorba doar de muzica dance si pop, nu va ginditi la Beethoven si nici macar la Leonard Cohen).

Inna

In acel numar, americanii au avut-o pe coperta pe Rihanna, cea mai de succes cintareata dance din lume la ora actuala – o coperta pe care am fi putut-o prelua si noi, mai ales ca shooting-ul de inspiratie cubaneza, realizat cu Rihanna in nord-vestul Los Angeles-ului, este intr-adevar exceptional.

In urma cu un an, insa, am fost surprinsa sa vad editia ELLE Bulgaria, care aparuse intr-un numar de august, parca, cu Inna pe coperta. Abia auzisem de Inna si nu puteam sa-mi imaginez ca succesul ei a capatat asa o amploare internationala incit „sa merite” deja o coperta ELLE. M-am gindit atunci ca poate ELLE Romania este un pic prea „exclusivista” si ca acest lucru ar trebui revizuit din cind in cind, astfel incit sa nu parem aroganti sau prea inchisi, din cauza ca selectam atit de aspru optiunile noastre de coperta.

Pina la urma, Inna si-a cistigat confirmarile nu doar cu o melodie (adica nu a fost un succes de o vara!), ci are deja citeva cintece care fac inconjurul lumii in cluburi sau la radio, cistiga premii dupa premii, iar pagina ei de Facebook ii confirma reusita: milioane de fani ii urmaresc pasii si interactioneaza cu ea mai mult decit o fac cu multe vedete internationale.

Romanilor le este frica sa dea verdicte pozitive, prefera sa mai astepte niste confirmari „de afara”, pentru a fi siguri. Asa ca ne-am gindit ca, in loc sa mai asteptam putin si sa riscam sa o vedem pe Inna si pe coperta ELLE SUA, sa luam mai repede decizia de a-i propune o coperta la ELLE Romania, mai ales ca perspectiva unui numar special de muzica era o excelenta ocazie.

Am decis sa scriu eu articolul despre Inna pe care il puteti citi la pagina 82, deoarece mi s-a parut interesant sa va relatez toate intilnirile pe care le-am avut cu ea pina sa finalizam sedinta foto in Los Angeles. Trebuie sa recunosc ca au existat ceva peripetii… dar, avind in vedere ca programul Innei este mai mereu agitat, hectic, imprevizibil, dar si glamuros, interesant, inedit, si experientele noastre alaturi de ea au fost pe masura.

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle