ELLE OCTOMBRIE 2011

FASHION – 12 PIESE-CHEIE PREZENTATE DE REDACTIA ELLE – Pentru ca moda trebuie sa coboare in strada, intrega redactie a reinterpretat cele mai importante tendinte ale sezonului. De la rochia retro pana la botinele rock, orice poate fi adaptat, readaptat si purtat cu nonsalanta.

FENOMEN – MODA PENTRU FEMEI, FACUTA DE FEMEI – Intre designerii barbate flamboaianti, ale caror aparitii la final de prezentare constituie adevarate show-uri, si femeile designer care, in aceeasi situatie, fac discret cu mana, e o diferenta considerabila. Iar de la succesul unora la cel al celorlalti a fost parcurs un drum complicat. Ioana Ulmeanu se intreaba cand s-a inclinat balanta iar in favoarea femeilor.

ELLE REPORT – CORIGENT LA LIMBA ROMANA – OMG!, au exclamat absolventii de liceu, care sub presiunea camerelor de supraveghere, nu s-au putut concentra sa ia candva banalul examen de bacalaureat. Reporterul ELLE Alina Baisan a analizat cum va suna maine limba pe care o vorbesc tinerii astazi.

ELLE HEALTH – NU AM CHEF AZI… – Care este diferenta dintre un episod de melancolie si o depresie care isi poate gasi alinarea numai in psihoterapie si medicamente? Reporterul ELLE Lavinia Gogu investigheaza.

TRAVEL – SINGURA, DAR FERICITA… – Intr-o lume a barbatilor, uneori ne este dificil sa calatorim singure. Cateva hoteluri fac insa un pas in fata pentru a ne incuraja si rasfata. ELLE le sustine initiativa si va prezinta panoul de onoare.

 

ELLE OCTOMBRIE 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle