ELLE OCTOMBRIE 2011

FASHION – 12 PIESE-CHEIE PREZENTATE DE REDACTIA ELLE – Pentru ca moda trebuie sa coboare in strada, intrega redactie a reinterpretat cele mai importante tendinte ale sezonului. De la rochia retro pana la botinele rock, orice poate fi adaptat, readaptat si purtat cu nonsalanta.

FENOMEN – MODA PENTRU FEMEI, FACUTA DE FEMEI – Intre designerii barbate flamboaianti, ale caror aparitii la final de prezentare constituie adevarate show-uri, si femeile designer care, in aceeasi situatie, fac discret cu mana, e o diferenta considerabila. Iar de la succesul unora la cel al celorlalti a fost parcurs un drum complicat. Ioana Ulmeanu se intreaba cand s-a inclinat balanta iar in favoarea femeilor.

ELLE REPORT – CORIGENT LA LIMBA ROMANA – OMG!, au exclamat absolventii de liceu, care sub presiunea camerelor de supraveghere, nu s-au putut concentra sa ia candva banalul examen de bacalaureat. Reporterul ELLE Alina Baisan a analizat cum va suna maine limba pe care o vorbesc tinerii astazi.

ELLE HEALTH – NU AM CHEF AZI… – Care este diferenta dintre un episod de melancolie si o depresie care isi poate gasi alinarea numai in psihoterapie si medicamente? Reporterul ELLE Lavinia Gogu investigheaza.

TRAVEL – SINGURA, DAR FERICITA… – Intr-o lume a barbatilor, uneori ne este dificil sa calatorim singure. Cateva hoteluri fac insa un pas in fata pentru a ne incuraja si rasfata. ELLE le sustine initiativa si va prezinta panoul de onoare.

 

ELLE OCTOMBRIE 2011
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle