ELLE FENOMEN: GASTRONOMII VIRTUALI

Reporterul ELLE Alina Baisan a dat o raita virtuala in bucataria a sase dintre cei mai populari bloggeri culinari din Romania si i-a rugat sa ne astampere curiozitatea legata de succesul lor, impartasindu-ne o reteta numai de ei stiuta!

ELLE FENOMEN: GASTRONOMII VIRTUALI

Chez Mazilique, Bucuresti

In bucataria ei „omleta e intotdeauna perfecta si sucul de portocale proaspat nu se termina niciodata”. Tot acolo se consuma cantitati neglijabile de vin, intotdeauna acompaniate de o mincare delicioasa si de multi prieteni galagiosi! Chiar daca, de multe ori, primul ei job o tine peste program, Cristina Mazilu alias Chez Mazilique gaseste mereu energie pentru a gati ceva delicios. http://chez.mazilique.ro.

ELLE: Cind ai inceput sa scrii pe blog?

Cristina Mazilu: Primul blog l-am deschis in 2006. Era ceva personal, fara pretentii, dar distractia cu Chez Mazilique a inceput in februarie 2009. Mincarea buna a fost dintotdeauna o pasiune a mea, dar mi-o alimentam mai mult comandind in restaurante si cumparind bunatati din delicaterii. La inceputul lui 2009 am gatit o masa pentru prieteni, iar ei au fost incintati de mincare! De atunci experimentele in bucatarie s-au inmultit si am deschis blog-ul, pentru ca toti erau agasati deja de povestile mele.

ELLE: Ce asteptari aveai la inceput de la el?

C.M.: Nu m-am gindit nici un moment ca blog-ul imi va aduce un oarecare statut. Habar nu aveam ca m-am sincronizat cu ceea ce pare a fi un nou trend – home cooking. Era doar o platforma in care arhivam poze si retete pentru propriul amuzament.

ELLE: Cu ce te ocupi, in afara blog-ului?

C.M.: Sint jurnalist, iar din martie, imediat dupa ce am implinit un an de cind ma joc de-a bucataria, am devenit redactorul-sef al revistei Good Food.

ELLE: Ce trafic ai?

C.M.: Peste 30.000 de vizitatori unici pe luna.

Foto: Cristian Radu

Citeste continuarea in Elle Decembrie 2010

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle