ELLE EXCLUSIV: Helena Christensen

A fost pe coperta ELLE UK de peste 15 ori si, la 41 de ani, acest stylish supermodel este inca foarte cool, iar asta, fara efort. Craig McLean intilneste un style icon.

Stilist: Anne-Marie Curtis.
Fotograf: Jan Welters.
 

ELLE EXCLUSIV: Helena Christensen

Unde te situezi in cadrul dezbaterii „sfircuri versus arme”? Helena Christensen, supermodelul cu cea mai sclipitoare inteligenta, are o parere. De fapt, ea are o parere despre orice. „Chestiile de pe Internet sint al naibii de plictisitoare… Marc Jacobs este un om glorios, un cocktail White Russian trebuie sa fie facut cu frisca adevarata – cantitate dubla de frisca, de fapt –, Vivienne Westwood este una dintre cele mai cool femei ever.”

Discutam despre grandioasa aparitie a acestei daneze, vara trecuta, pe coperta revistei franceze Citizen Kane. A pozat nud si avea 40 de ani. S-a gindit mult inainte sa faca asta?
Dude, nu, nu ma deranjeaza!”, imi raspunde ea prompt, cu accentul ei american fluid si plin de forta, produsul unui deceniu de trai la New York si a 20 de ani in lumea modei (exclamatia ei caracteristica – „dude” – este probabil produsul a sase (!) cocktailuri pe care le vom sorbi in aceasta seara, timp de 90 de minute linistite intr-un hotel central din Londra). „Am vrut doar ca nuditatea sa fie intr-o forma normala, subtila, deoarece bunica mea inca traieste si vreau sa ramina asa pentru inca 15 ani de acum incolo, nu vreau s-o sochez!”

Nu am probleme in a-mi arata corpul“, adauga plina de emfaza, si la urma urmei de ce ar avea? Este inca slaba, inca are forme apetisante, inca are pielea de cu­loarea mierii, inca masoara 1,78 m (evident!), e o exponenta a elegantei confortabile in vesta ei transparenta, fin tesuta, cardiganul Jil Sander for Uniqlo, jeansii rasuciti in partea de jos si pantofii fara toc Marc Jacobs. „Au cam 10 ani vechime“, marturi­seste ea. „Ador pantofii rosii si astia sint probabil preferatii mei, dintre pantofii fara toc. O data la doi ani ii duc la cizmar sa le refaca talpa!

Citeste continuarea in Elle Aprilie 2010
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din revista elle