ELLE EXCLUSIV – ANNE HATHAWAY: O FATA ADEVARATA

Anne Hathaway este mai mult decit fata de treaba a Hollywood-ului, mereu raspunzind asteptarilor celorlalti cu zimbetul pe buze. Cel putin asa a descoperit Alice Wignall, reporterul ELLE UK. Fotografii: David Slijper. Stilist: Karina Givargisoff.

ELLE EXCLUSIV  - ANNE HATHAWAY: O FATA ADEVARATA

Anne Hathaway imi fredoneaza: „I’m not a girl, I’m not a girl, don’t tell me what to believe…” („Nu sint o pustoaica, nu sint o pustoaica, nu-mi spune ce sa cred…”). Sint destul de multumita ca ne aflam intr-un separeu al pub-ului pentru ca – uau! – fata asta chiar este zgomotoasa! „Not yet a woman” („Nu sint inca femeie”), continua ea. Daca voi avea vreodata nevoie sa gasesc o actrita nominalizata la Oscar care poate face o impresie in stil Britney Spears – ei bine, acum stiu pe cine sa caut!

„Chiar stii pe de rost toate versurile acestei melodii?”, o intreb un pic uimita. „Da, chiar le stiu!”, exclama ea fericita. OK, ma gindesc, deci acum mi-am facut o idee cu cine stau de vorba. Esti genul de fata vesela, dezinhibata, care se amuza de detalii nesemnificative si care face confidente lipsite de consistenta. Tipul de actrita care apare fara suita obisnuita (insotita doar de un sofer care baga capul pe usa restaurantului, ca sa se asigure ca nu intentioneaza nimeni sa omoare vedeta), care a pus deja un pahar de vin rosu pe pagina cu intrebarile trimise de reporterul ELLE; care se prezinta cu nonsalanta: „Buna, sint Annie!”, in timp ce te pupa pe amindoi obrajii; care se asaza in unghi drept fata de tine, evitind sa stea de-o parte si de alta a mesei cu interlocutorul ei („Hei, de ce sa lasam o mobila sa ne desparta?!”) si care incepe sa vorbeasca despre vreme si despre vacanta mai ceva ca o coafeza comunicativa.

Si de ce n-ar face-o?! Pina la urma este o actrita care si-a cistigat renumele in seria de filme Disney The Princess Diaries, un basm modern in stilul Cenusaresei, si a carei filmografie numara o serie de pelicule cu intriga similara, de la Diavolul se imbraca de la Prada pina la Bride Wars si Valentine’s Day.

Dar, cinci minute mai tirziu, conversatia noastra a luat o cu totul alta intorsatura si iata-ne discutind despre savantii secolului al XVIII-lea, viitorul cercetarii in domeniul celulelor stem in Statele Unite si lectura ei din acest moment – The Elegant Universe, scrisa de profesorul Brian Greene (o lucrare despre fizica newtoniana determinista a lumii macroscopice, o chestie pe care o cunoastem cu totii, desi n-o intelegem chiar pe deplin).

Si iata cum, astfel, iese la iveala si cealalta latura a Annei: cea care si-a inceput studiile de engleza la Vassar, un colegiu de prestigiu din New York; cea care a jucat Shakespeare in Central Park; si pe al carei CV apar si filme ca Rachel Getting Married (pentru care a fost nominalizata la Oscar), Brokeback Mountain si Alice in Tara Minunilor, filmul regizat de Tim Burton. Senina si serioasa. Jucausa si inteligenta. Unde sa te uiti dupa adevarata Anne Hathaway?!

Citeste continuarea in Elle Ianuarie 2010

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle