The Bench, cartea pentru copii a lui Meghan Markle, criticată dur de cititori: „plictisitoare, neinspirată și superficială”

The Bench a primit extrem de multe recenzii negative, cititorii afirmând că este o carte „plictisitoare și lipsită de substanță”.

The Bench, cartea pentru copii a lui Meghan Markle, criticată dur de cititori: „plictisitoare, neinspirată și superficială”

The Bench, cartea pentru copii scrisă de Meghan Markle, nu pare să se bucure de prea mare succes. În Statele Unite ale Americii, aceasta ocupă locul 100 în topul celor mai bine vândute cărți de pe Amazon și este aspru criticată de cititorii britanici.

The Bench este inspirată de relația dintre Prințul Harry și fiul lor, Archie, și „ne aminteşte multele feluri în care dragostea se conturează şi poate fi exprimată într-o familie modernă”, se arată într-un comunicat transmis de editura Random House.

Meghan a explicat că The Bench a luat naștere de la o poezie pe care a scris pentru Harry de Ziua Tatălui.The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună de la nașterea lui Archie. Acea poezie a devenit această poveste”, a declarat soția Prințului Harry. Cartea este ilustrată de artistul Christian Robinson, care a încercat să transpună în imagini „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale”.

Cu toate acestea, publicul nu a fost tocmai impresionat de prima carte a Ducesei de Sussex, librarii din SUA afirmând că The Benchnu e amuzantă, nu are personaje și nici aventură.

„Lucrez într-o librărie pentru copii și sunt supărat că această carte se va afla în librăria noastră. Nu e o carte pentru copii.”, a declarat un librar, care a adăugat și faptul că The Bench a fost tipărită doar mulțumită notorietății Ducesei.

„De fapt, de-abia poate fi numită o carte. E doar o înșiruire de platitudini care de-abia rimează despre cum să fii părinte. Aș fi șocat dacă cineva ar da aceste 5 stele dacă autorul ar fi o persoană anonimă (de fapt, cartea nu ar fi fost publicată deloc).”, a continuat librarul potrivit Daily Mail.

Iar comentariile nu se opresc aici. Cartea a primit extrem de multe recenzii negative pe Amazon, mulți cititiori afirmând că este o carte lipsită de subtanță și superficială”.

„Cartea aceasta este neinteresantă. Nu are personaje, o poveste sau substanță. E superficială, la fel ca autoarea.', a declarat un cititor.

„Își urăște tatăl și l-a îndepărtat pe Harry de al lui, dar ea scrie o carte despre paternitate?”, a scris o altă persoană.

„Un copil obișnuit nu va aprecia sau nu va înțelege această carte. Ar fi un cadou mai potrivit pentru cineva care e tată, decât pentru un copil. În plus, este și foarte scumpă, având în vedere raportul calitate-preț. E incredibil de mică.”, a fost o altă recenzie.

Un alt cititor a declarat chiar că The Bench este extrem de plictisitoare și nepotrivită pentru un copil.

„Nu ne-a plăcut cartea deloc. Nu înțeleg de ce autoarea a crezut că această carte îi va atrage pe copii. Este incredibil de plictisitoare și neinspirată.”

Citește și:
Meghan Markle este acuzată că a plagiat cartea pentru copii pe care a scris-o

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video