Kim Kardashian a lansat o colecție de măști, iar întregul stoc a fost epuizat la o oră de la lansare

Chiar dacă brand-ul lui Kim Kardashian a declarat că măștile nu îți oferă o protecție sigură împotriva virusului, întregul stoc a fost epuizat la doar o oră de la lansare.

Kim Kardashian a lansat o colecție de măști, iar întregul stoc a fost epuizat la o oră de la lansare

Familia Kardashian nu ratează nicio oportunitate de a-și extinde afacerile. Fie e că vorba de lansarea unor produse cosmetice, a unei linii de lenjerie sau, mai nou…a unor măști de protecție.

Sâmbătă, Kim Kardashian a cucerit din nou Internetul, când a anunțat că brand-ul său, SKIMS, va confecționa nu doar lenjerie modelatoare, ci și măști de protecție. Acestea păstrează același concept ca și celelalte prooduse, fiind disponibile în cinci tonuri neutre, potrivite pentru fiecare tip de piele. Măștile sunt confecționate din nailon și lycra, și costă 8 dolari. Chiar dacă brand-ul a declarat că nu sunt făcute pentru a preveni răspândirea virușilor, inclusiv a noului coronavirus, măștile au fost sold-out în doar o oră de la lansare.

În urma unei oferte atât de mari, compania a afirmat că un nou stoc va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare. Mai mult decât atât, cei dornici să intre în posesia unei măști marca SKIMS trebuie să se înregistreze pe o listă de așteptare, pentru a primi o notificare în momentul în care produsul redevine disponibil.

În ciuda pandemiei, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine din punct de vedere financiar pentru familia Kardashian/Jenner. Kylie a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv cea mai tânără miliardară self-made din lume. Iar averea lui Kanye West pare că a ajuns la cifre impresionante, revista Forbes declarând că rapper-ul deține nu mai puțin de 1.3 miliarde de dolari. Lucru care l-a deranjat vizibil pe Kanye, și care nu s-a sfiit să ia atitudine. „Nu e un miliard. Sunt 3.3 miliarde, dar nimeni de la Forbes nu știe să numere”, a declarat acesta.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pentru a susține persoanele afectate de pandemia de coronavirus, atât Kylie, cât și Kim au făcut mai multe acte caritabile în ultima vreme, amândouă donând câte un milion de dolari.

Citește și:
Photoshop Fail! Kim Kardashian, din nou acuzată că și-a modificat… greșit.. pozele

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video