Prințul William își dorește să se întoarcă la job-ul de pilot pentru a lupta împotriva coronavirusului

O veste surprinzătoare și neașteptată vine din partea Prințului William, care vrea să se întoarcă la job-ul la care a renunțat în urmă cu trei ani.

Prințul William își dorește să se întoarcă la job-ul de pilot pentru a lupta împotriva coronavirusului

Prințul William vrea să se întoarcă la job-ul său de pilot de elicopter pe ambulanță aeriană la National Health Service (NHS) în scopul încetinirii răspândirii noului tip de coronavirus.

Ducele de Cambridge a lucrat timp de doi ani în cadrul East Anglian Air Ambulance, între anii 2015 și 2017, iar în 2017 a renunțat la acest job pentru a petrece mai mult timp în Londra alături de copiii săi și Kate Middleton și de a se implica în mai multe angajamente regale.

O sursă a declarat pentru The Sun faptul că „Prințul William se gândește serios să se întoarcă la job-ul de pilot pe ambulanță aeriană pentru a ajuta în lupta cu pandemia. Știe că toată țara își face bine treaba și vrea să ajute. Dar este complicat, deoarece inițial a renunțat la această slujbă, astfel încât să poată deveni funcționar regal. Acest rol este și mai important acum, având în vedere că Prințul Charles s-a îmbolnăvit, Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din familia regală, iar Prințul Andrew a fost retras de viața publică. Dar William este foarte dornic să facă orice poate pentru a ajuta.”

La vremea respectivă, Prințul William a declarat că a fost o experiență benefică pentru el. „A fost un privilegiu imens să zbor cu East Anglian Air Ambulance. La acest job am avut experiențe pe care le voi purta cu mine pe tot parcursul vieții și care vor îmbunătăți felul în care voi lucra de acum pentru Familia Regală.”

În urmă cu o săptămână, tatăl Prințului William, Prințul Charles, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Soția sa, Camilla, a fost și ea testată, însă rezultatul a fost unul negativ. Ulterior, el a apărut într-un story pe contul de Instagram al Casei de Clarence, care îl arată cum ia parte la inițiativa națională „Aplauze pentru salvatori”, o modalitate prin care populația Marii Britanii a ales să își arate recunoștința pentru medici și ceilalți salvatori care luptă împtriva pandemiei de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh s-au autoizolat la Castelul Windsor și au o stare de sănătate bună, conform unei declarații a unor reprezentanți ai familiei regale.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La începutul acestei luni, Prințul William a devenit patronul organizației London Air Ambulance Charity, care a fost înființată în 1989. 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Prințul William a vorbit în cadrul unui video publicat pe contul oficial de Instagram Kensington Royal despre pandemia de coronavirus care a afectat întrega lume. „De fiecare dată când apar situații mai grele, oamenii din Marea Britanie au abilitatea unică de a fi alături unii de alții. Modul în care comunitățile locale sprijină persoanele afectate arată cel mai bine care sunt valorile și natura noastră umană.”

Citește și:
Ce spunea Prințul William despre coronavirus în urmă cu o lună – declarații care i-au supărat pe fani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video