Prințul William face primele declarații de după ce s-a aflat că a avut Covid

Prințul William a oferit un premiu responsabilei pentru incluziune din cadrul organizației pompierilor londonezi.

Prințul William face primele declarații de după ce s-a aflat că a avut Covid

Surse din Palatul Kensinton au confirmat informațiile conform cărora Prințul William ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie. Acesta nu a vrut să vorbească atunci despre asta pentru a nu îngrijora pe alții și s-a autoizolat. Kate Middleton și cei trei copii ai lor nu au fost infectați cu noul coronavirus.

Acum, Prințul William și-a arătat încă o dată susținerea față de cei care lucrează în serviciile de urgență, participând la o ceremonie virtuală în cadrul căreia a acordat un premiu special. „Toți s-au adaptat la un nou mod de a lucra în timp ce salvau vieți și îi ajutau pe cei care aveau cea mai mare nevoie, zi și noapte. Asta face ca reușitele celor pe care îi sărbătorim astăzi să fie cu atât mai extraordinare. Este mai important ca niciodată ca cei din prima linie să știe că pot să ceară sprijin.”

Prințul William s-a declarat foarte bucuros să acorde premiul de excelență în domeniul sănătății mentale lui Shilla Patel, cea care a lansat o rețea de sprijin în cadrul brigadei de pompieri din Londra, pentru a adresa stigma din jurul bolilor mintale și a oferi sprijin celor care au nevoie.

Într-un video în care își spune povestea de viață, Shilla Patel spune că a trăit cu depresie și anxietate toată viața și că a primit ajutor atunci când a vorbit cu organizația caritabilă a pompierilor. „I-am contactat pe aceștia pentru că am devenit mult mai deschisă în legătură cu propria sănătate mintală și eram capabilă să fiu deschisă și onestă.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

La începutul pandemiei, Prințul William și Kate Middleton și-au arătat recunoștința și medicilor din prima linie. Cei doi au sunat la Queen’s Hospital Burton pentru a le mulțumi medicilor pentru tot efortul pe care îl fac în această perioadă.

Citește și:
Câte voturi a obținut Kanye West în cursa pentru președinția SUA

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video