Primele reacții ale familiei regale după nașterea fiicei Ducilor de Sussex

 Membrii familiei regale sunt „încântați” de venirea pe lume a fiicei ducilor de Sussex, anunță un comunicat oficial.

Primele reacții ale familiei regale după nașterea fiicei Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut duminică, prin intermediul unui comunicat de presă regăsit pe Archewell, site-ul fundației celor doi. „Este o mare bucurie că Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fetița, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la 11:40 dimineața la spitalul Cottage din Santa Barbara. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine și vor ajunge acasă. Ducele şi Ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie.”

La scurt timp după ce Meghan și Harry au făcut marele anunț, membrii familiei regale au ținut să îi felicite, mărturisind de asemenea că sunt „încântați” de venirea pe lume a lui Lili.

„Regina, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de vestea nașterii fiicei ducelui și ducesei de Sussex”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat oficial.

De asemenea, Printul William și Kate Middleton au postat pe contul lor oficial de Instagram un mesaj pentru tinerii părinți.

Cu toții suntem încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie., au scris aceștia.


În declarația oficială facută de Ducii de Sussex se menționează că numele fetiței este „Lilibet”, însă că i se va spune Lili, acesta fiind numele de alint din copilărie al Reginei Elisabeta a II-a. Iar numele „Diana” a fost ales în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry. Fetița celor doi a cântărit la naștere 3,5 kilograme.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj de mulțumire pe site-ul Archewell, spunând: „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din toată lumea. Vă mulțumim pentru amabilitatea și sprijinul vostru din acest moment pentru familia noastră.”

Citește și:
Care e semnificația numelului Lilibet Diana, ales de Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video