Miley Cyrus, mesaj dur la adresa lui Liam Hemsworth

Se pare că Miley Cyrus și Liam Hemsworth nu au rămas prieteni atât de buni după despărțire, dovadă fiind mesajul artistei.

Miley Cyrus, mesaj dur la adresa lui Liam Hemsworth

Miley Cyrus a transmis un mesaj dur la adresa fostului ei soț, Liam Hemsworth în timpul unui livestream transmis pe Instagram.

Aceasta a vorbit despre toți bărbații cu care a avut de-a face de-a lungul timpului, spunând că singurul bărbat bun pe care l-a întâlnit este lângă ea, referindu-se la Cody Simpson. „Există oameni buni care se întâmplă să aibă pe****ri. Eu am întâlnit unul singur și el se află în acel live”.

„Nu trebuie să fii gay, există oameni buni cu pe****ri – trebuie doar să îi găsești”, a mai spus vedeta, în timp ce Cody Simpson râdea.

Aceasta a explicat că inițial credea că sexualitatea ei a fost afectată de perspectiva pe care o avea asupra bărbaților. „Întotdeauna m-am gândit că trebuie să fiu gay, pentru că am crezut că toți bărbații sunt răi, dar nu este adevărat”, a explicat Miley.

Miley și Cody au făcut live-ul deși se aflau în colțuri diferite ale lumii, ea fiind în Los Angeles, iar el în Sydney, Australia.

Miley Cyrus a fost în atenția presei datorită relațiilor ei în ultima perioadă, însă de săptămâna trecută și fostul ei soț se pare că are o nouă iubită, acrița Maddison Brown. Cei doi au fost văzuți recent luând prânzul și ținându-se de mână în metroul din New York. Deși cei doi au arătat gesturi de afecțiune în public, o sursă apropiată de Liam a declarat pentru People că el „ia lucrurile ușor, dar este cu siguranță interesat de ea.”

O altă sursă a dezvăluit pentru People că Liam și Maddison s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. „Ei se știu de câteva săptămâni, însă se înțeleg foarte bine. Fiind amândoi australieni, iubirea pentru plajă și faptul că au aceeași carieră i-a unit.”

Citește și:
Ce crede Miley Cyrus despre noua relație a lui Liam Hemsworth

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video