Maurice Munteanu comentează ținutele purtate de vedete la cele mai recente evenimente din showbiz (VIDEO)

Maurice Munteanu revine cu o nouă ediție de comentarii. De data aceasta, despre ținute purtate de vedete la evenimentele internaționale care au avut loc pe parcursul ultimelor zile.

Maurice Munteanu comentează ținutele purtate de vedete la cele mai recente evenimente din showbiz (VIDEO)

Maurice Munteanu, Fashion Editor ELLE, a comentat o selecție de ținute purtate de vedetele prezente la Latin GRAMMY Awards 2019, Country Music Awards 2019 și Gala Baby2Baby 2019.

Pink: Dar ce a pățit Pink? Zici că au luat capul meu și l-au pus pe corpul Mariei Dragomiroiu. Maria Dragomiroiu îmbrăcată de concert, de Sala Palatului, și eu.. de Pipera, Paipărs! Nu fac legătura dintre capul lui Pink și ce se întâmplă în partea de jos. Rochia este foarte seacă, are o culoare care nu incită deloc, pălăria nu-i vine bine, totul este prea strâns, fața pare prea lată și Pink chiar e o fată cu multă atitudine. Tind să cred că s-a sfătuit prost cu cineva aici pentru că nici nu o reprezintă, nici nu o regăsesc și pare și depresivă. Sper că săraca nu a pățit ceva. Ferească Dumnezeu!

Thalia: Poate fi oricine în această poză. Și ea seamănă cu toate și toate seamănă cu ea. Dacă voi îmi spuneți că ați fi văzut poza asta și ați fi știut că e Thalia, eu vă scot în Paipărs la o cafea la metrou. Ne dăm întâlnire la metrou, la gura Paipărs, Pipera, și vă iau cafea de la tonomat. Rochia are ceva de Cruella, care nu-mi displace, pe un gen de cetățeană, dar eu nu aș fi recunoscut-o.

Chrissy Teigen: Rochia nu îmi place, rochia este foarte passé, e o zeiță romană, învolburată, care iese din spuma mărilor. Nu o să apreciez niciodată, îmi pare rău, genul acesta de rochie, nici măcar pentru niște premii. Pentru nimic. Nu mi se mai par de 2019. Eu nu spun acum că trebuie să vă îmbrăcați în cutii de carton, dar există multe alte variante dacă vreți să fiți sexy.

Kate Hudson: Îmbrăcată în auriu și cu scoici la gât! Dar nu i-a spus nimeni lui Kate Hudson că această rochie din lurex, foarte Dynasty, nu se potrivește cu scoicile? E ca și cum aș merge la 2 mai, să mănânc la Dinamo, îmbrăcat în smoking, ziua pe la 12, dar cu clăpari în picioare. Adică, de ce să îmi pun la o rochie din lurex.. scoici la gât?

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video