Legendarul topmodel Stella Tennant s-a sinucis, anunță familia ei

Supermodelul Stella Tennant a decedat în luna decembrie în casa familiei sale din Duns, de lângă Scottish Borders. Avea 50 de ani.

Legendarul topmodel Stella Tennant s-a sinucis, anunță familia ei

Legendarul topmodel Stella Tennant s-a sinucis, anunță familia ei printr-o declarație publicată în The Telegraph. Potrivit declarației, Stella Tennant se confrunta cu unele probleme de sănătate mintală.

„Suntem copleșiți de numărul mare de mesaje de simpatie și suport pe care le-am primit de când a murit Stella. Ea a fost un suflet frumos, adorat de familia apropiată și prietenii buni, o femeie sensibilă și talentată, a cărei creativitate, inteligență și umor au atins atât de multe persoane.

Stella nu se simțea bine de ceva timp. Așa că, spre disperarea și adânca noastră tristețe, ea nu a mai avut puterea de a merge mai departe, în ciuda dragostei pe care i-o poartă cei apropiați ei. În memoria ei și pentru a putea trece peste această pierdere, familia relansează cererea cordială ca să îi fie respectată în continuare dreptul la intimitate”, se arată în declarația făcută de familia ei.

Legendarul topmodel Stella Tennant a murit în decembrie 2020 la doar 50 de ani. Familia sa a confirmat atunci printr-o declarație: „Anunțăm cu mare tristețe moartea subită a Stellei Tennant în data de 22 decembrie 2020. Stella a fost o femeie minunată și o inspirație pentru noi toți. Ne va fi foarte dor de ea.”

Un purtător de cuvânt al modelului a declarat: „Ofițerii au fost chemați, marți, 22 decembrie, în jurul orei 11.30 dimineața, la o adresă în Duns, Scottish Borders, după moartea subită a unei femei de 50 de ani. Nu există circumstanțe suspecte și un raport va fi transmis procurorului. Apropiații săi au fost informați iar familia cere ca intimitatea lor să fie respectată. Aranjamentele pentru înmormântare vor fi anunțate la o dată ulterioară.”

Născută în Scoția, Tennant, nepoata celui de-al 11-lea duce de Devonshire, Andrew Cavendish și al Deborei Mitford, și-a început cariera de model, În 1993, la vârsta de 23 de ani, într-o eră în care supermodelele stăpâneau podiumurile. Look-ul său puternic și piercing-ul din nas au atras imediat atenția editorilor de modă, a unor fotografi celebri precum Steven Meisel și Bruce Weber, dar și al designer-ilor, cum ar fi Karl Lagerfeld, care a promovat-o ca imagine Chanel cu un contract exclusiv. Numai în ultimii doi ani, Tennant a pășit pe podiumuri pentru Valentino, Alexander McQueen, Saint Laurent și Balenciaga. De asemenea, a fost una dintre vocile puternice care a ridicat gradul de conștientizare al impactului pe care moda îl are asupra mediului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La finalul anilor 1990, Stella Tennant s-a căsătorit cu David Lasnet. Cei doi s-au cunoscut la o ședință foto în New York, unde Lasnet îl ajuta pe fotograf. Cuplul a avut patru copii (Marcel, Cecily, Jasmine și Iris) împreună înainte de a se despărți la începutul acestui an.

Citește și:
Rihanna a fost dată în judecată de un grup de artiști germani

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video