Kylie Jenner, în mijlocul unei controverse de proporții : „Nu merită!”

Review-urile proaste curg în legătură cu noua colecție de costume de baie de la Kylie Jenner

Kylie Jenner, în mijlocul unei controverse de proporții : „Nu merită!”

Kylie Swim s-a lansat săptămâna trecută, pe 17 septembrie, după o lungă campanie de teasing din partea vedetei, și recenziile lasă de dorit.

Miliardara de 24 de ani a ținut să sublinieze pe rețelele sociale că unele modele, printre care costumele întregi de baie, cu decupaje extrem de îndrăznețe, sunt deja sold out, dar se pare că vâlva stârnită de ele nu are legătură cu calitatea pieselor.

Noua linie de costume a lui Kylie Jenner este criticată aspru de către cumpărători. Mulți dintre aceștia au apelat la TikTok pentru a se plânge de materialul „subțire ca hârtia”, de lipsa de atenție la detalii și de prețurile nejustificat de mari.

Unii cumpărători au spus că materialul folosit de Kylie Jenner la costumele de baie este atât de subțire, că practic poți vedea prin el, în timp ce alte cliente s-au plâns de croiala proastă a rochiilor de plajă și de risipa de material. O clientă a spus că găsește costume de baie mai bune la Target.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Trebuie să fii dată cu ceară, cu laser… Dacă ai vreun pic de păr acolo jos, o să se vadă”, a spus o femeie pe Tik Tok, referindu-se la croiala slipului. „S-ar putea să aveți nevoie de niște protecții pentru sfârcuri”, a mai glumit ea, spunând și că, deși apreciază design-ul, nu ar purta acel costum de baie decât pentru selfie-uri, în niciun caz ca să înoate în el.

Vloggerița Brianna Renee, care și-a cumpărat mai multe piese din colecție, inclusiv cele care sunt sold out, a spus că apreciază design-ul costumelor întregi, dar, probând o piesă galbenă care nu acoperă mai nimic a spus „Mă simt ca un star porno. Poate funcționează pentru o poză pe Instagram, altfel nu cred că e purtabil deloc. (…) Nu știu pentru cine e făcut.”

Piesele se vând cu prețuri între 40 și 80 de dolari.

Citește și:

Zvonurile se confirmă! Kylie Jenner este însărcinată cu al doilea copil și a dezvăluit primele imagini cu burtica de gravidă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video