Kim Kardashian acuzată că promovează măști de protecție în valoare de 60 de dolari

Kim Kardashian a fost aspru criticată fiindcă promovează kit-uri de urgență, necesare în timpul pandemiei de coronavirus, ce ajung si la 250 de dolari.

Kim Kardashian acuzată că promovează măști de protecție în valoare de 60 de dolari

O zi fără ca familia Kardashian să fie în centrul atenției în social media? Greu de crezut. Fie că e vorba de o nouă lansare a produselor lor de beauty, că își arată interiorul caselor sau ce conțin frigiderele lor, membrii familiei Kardashian stârnesc constant controverse în rândul publicului.

De data aceasta este vorba de Kim Kardashian, care a fost aspru criticată de urmăritorii săi în urma unei postări pe care a făcut-o. De ce? Ei bine, aceasta promova un kit de urgență necesar în timpul pandemiei de coronavirus. Nimic suspect până aici. Însă, compania care produce aceste kit-uri este condusă de către prietenul său Simon Hucks, iar prețul unui astfel de kit ajunge și la 250 de dolari. Setul conține măști și mănuși de protecție, poncho-uri, pături, apă și alimente, iar prețurile variază între 60 și 250 de dolari.

Ce i-a înfuriat cel mai tare pe oamenii care au văzut postarea a fost faptul că într-o astfel de stare de urgență, în care întreaga lume se confruntă cu o criză a echipamentelor de protecție, compania ar trebui să doneze o parte din măștile pe care le are, nu să le vândă și să profite de pe urma pandemiei de coronavirus.

De asemenea, aceștia s-au arătat indignați și de faptul că Kim Kardashian a risipit o mască doar pentru a se poza cu ea și a o promova, când mulți oameni au cu adevărat nevoie de aceste măști.

Printre comentariile oamenilor se aflau și câteva care o susțineam pe Kim, afirmând că postarea a fost făcută în luna februarie, când încă lucrurile nu deveniseră atât de grave în SUA. În plus, aceștia mai adaugă că vedeta nu încearca să profite de pe urma pandemiei, nefiind prima oară când poartă o astfel de mască, fiind văzută cu ea și în timpul incendiilor din California.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ciuda acestei controverse, Kim Kardashian a susținut familiile afectate de COVID-19, donând acestora un milion de dolari. Același lucru l-a făcut și sora sa, Kylie Jenner, care a donat tot un milion de dolari pentru lupta împotriva noului coronavirus.

Citește și:
Jon Bon Jovi crede că fiul lui de 17 ani are coronavirus

Foto> Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video