Jennifer Lopez a șters toate pozele cu Alex Rodriguez de pe Instagram

Jennifer Lopez a șters toate pozele cu Alex Rodriguez de pe Instagram – și apoi i-a dat unfollow.

Jennifer Lopez a șters toate pozele cu Alex Rodriguez de pe Instagram

Fanii cântăreței Jennifer Lopez au observat sâmbăta aceasta mai multe schimbări pe contul său de Instagram.

Jennifer Lopez tocmai a șters de pe Instagram tot ce mai rămăsese din relația acesteia cu Alex Rodriguez – iar fanii au remarcat imediat schimbările, mai ales că artista i-a dat și unfollow fostului logodnic, în aceeași zi.

Încă de sâmbătă, de pe contul de Instagram al cântăreței au dispărut toate fotografiile în care aceasta apărea alături de Rodriguez, inclusiv celebrele imagini de la învestirea Președintelui Joe Biden, care îi înfățișau pe Jennifer și pe Alex sărutându-se pe treptele Casei Albe. Totuși, postările în care vedeta invitată să interpreteze melodiile This Land Is Your Land și America the Beautiful apare singură au rămas la locul lor, astfel că nici ținutele impecabile semnate Chanel și Alberta Ferretti în care aceasta ne-a cucerit în ianuarie nu au dispărut (thank God!).

În vârstă de 52 de ani, Jennifer Lopez a încetat de asemenea să îl mai urmărească pe fostul său logodnic cu 6 ani mai tânăr, Alex Rodriguez, pe platforma de socializare. La o lună după ce publicația Page Six a publicat știrea, în martie 2021, perechea a anunțat oficial despărțirea.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De atunci, s-a tot zvonit că Jennifer s-ar fi întors în brațele unui alt fost logodnic, și anume actorul Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani. Cei doi au fost într-o relație de durată la începutul anilor 2000, atunci când au și devenit, la debuturile erei Internetului, unul dintre cele mai vânate și mai comentate cupluri din lume, poreclit Bennifer de către presa tabloidă. Relația lor inițială a cedat, inițial, poverii celebrității, Lopez și Affleck anulându-și nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc, și despărțindu-se definitiv în 2004.

Acum, că Jennifer a împlinit 52 de ani, aceasta și-a anunțat oficial fanii că a reluat relația cu Ben Affleck, prin intermediul unei imagini care îi arată sărutându-se. Cei doi au rămas în relații de amiciție de-a lungul anilor și nu s-au ferit să comenteze flatant unul despre altul – de asemenea, Affleck și Lopez au avut mai multe relații de-a lungul anilor în care au fost separați, și fiecare dintre ei are copii – Lopez, doi gemeni, din căsnicia cu Marc Anthony, iar Affleck, trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

Surse din anturajul celor doi declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”

În tot acest timp, Alex Rodriguez pare să se bucure din plin de viața în stil single, plecând în croaziere în St. Tropez, Monaco, Spania și Italia alături de reporterița Melanie Collins și apropiați de-ai lor, precum Jessie James Decker sau Eric Decker, mai ales cu ocazia aniversării sale de 46 de ani. O altă sursă a afirmat pentru Page Six că Rodriguez este „single și se distrează”, el și Collins fiind doar „amici”, în ciuda zvonurilor cum că cei doi ar forma un cuplu.

Citește și:
Andreea Marin și Violeta, imagini inedite din vacanța în Capri

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video