Imagini rare cu Blake Lively alături de cei trei copii

Actrița Blake Lively a fost fotografiată recent alături de cele trei fiice ale sale. Cum arată acum James, Inez și Betty?

Imagini rare cu Blake Lively alături de cei trei copii

Blake Lively s-a bucurat de o zi în oraș cu cele trei fiice ale sale. Actrița în vârstă de 33 de ani a fost surprinsă de paparazzi în New York alături de James, Inez și Betty. Două dintre fetele ei stăteau într-un cărucior, iar cea mică era ținută în brațe de către actriță.

Blake Lively a ales să poarte pentru această ieșire un outfit all black, accesorizat cu o geantă Chanel, sandale și ochelari de soare. Fiicele ei au purtat și ele ținute relaxate.

Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012 și au împreună trei fete: James, în vârstă de 6 ani, Inez, de 4 ani, și Betty, de 1 an.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Blake Lively a vorbit în luna ianuarie a anului 2020 în cadrul emisiunii Good Morning America despre cât de greu este să crești trei copii. „Este de parcă am trecut de la doi la 3000”, a spus Blake încercând să explice care este diferența dintre a avea doi și trei copii. „Avem atât de mulți copii! E o nebunie, suntem depășiți. Noi, părinții, avem destul de multe de făcut. Oamenii spun că nu sunt diferențe între a avea doi sau trei copii, că este destul de ușor – aceste persoane nu au trei copii, de fapt. Este o adevărată nebunie. Devine din ce în ce mai greu să pleci de acasă. Încep să te întrebe: „Unde te duci? Când vii acasă? De ce ne lași singure?”. Iubesc să am fete, e incredibil.”

Într-un interviu din noiembrie 2020 pentru Access Hollywood, Ryan Reynolds a dezvăluit că îi place să fie tată de fete. El a dezvăluit că mai are trei frați mai mari, așa că, fiind cel mai mic dintre aceștia, nu s-a așteptat niciodată să aibă trei fetițe. 

Citește și:
Au planuri foarte serioase! Unde au fost fotografiați Jennifer Lopez și Ben Affleck

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video