Gal Gadot, imagini rare cu cele trei fiice ale sale

Gal Gadot a devenit mamă pentru a treia oară în vara anului trecut.

Gal Gadot, imagini rare cu cele trei fiice ale sale

Gal Gadot a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram mai multe fotografii cu familia ei. În imagini o putem vedea pe actrița în vârstă de 37 de ani alături de cele trei fiice ale sale, Alma, Maya și Daniella, dar și de soțul său, Yaron Varsano.

„Am luat o vacanță de familie înainte de o nouă aventură. Doar noi cinci, mâncare bună și multă natură. Acum sunt mai mult decât pregătită să încep un nou proiect”, a acris Gal în descrierea pozelor.

Gal Gadot, starul din Wonder Woman, a devenit mamă pentru a treia oară anul trecut și a anunțat marea veste pe rețelele sociale. Actrița în vârstă de 37 de ani a dezvăluit atunci și numele pe care l-a ales pentru fetița care abia venise pe lume – Daniella.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Familia mea iubită”, a scris actrița în descrierea fotografiei în care apare alături de soțul ei și cele trei fetițe ale lor. „Nu aș putea fi mai recunoscătoare și mai fericită (și mai obosită). Toți suntem extrem de încântați să o primim pe Daniella în familia noastră. Vă trimit tuturor urări de dragoste și sănătate”.

Gal Gadot a mărturisit și că una dintre cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă a fost lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița își dorește ca fiica sa să aibă un program de somn strict.

„Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus „Gata!”. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru. Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte.”, a mărturisit actrița.

Citește și:
Imaginea cu care Cristiano Ronaldo a emoționat o lume întreagă! Cum apare alături de fiica lui, la scurt timp după ce fratele geamăn al micuței a murit

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video