Elon Musk și Grimes au devenit părinți

Elon Musk și partenera sa, Grimes, au devenit părinții unui băiețel.

Elon Musk și Grimes au devenit părinți

Elon Musk, fondatorul SpaceX și co-fondatorul Tesla Motors și partenera sa, Grimes, au devenit părinți, fiind primul copil pe care cei doi îl au împreună. Vestea a fost făcută publică chiar de Elon Musk, pe pagina personală de Twitter. 

Elon Musk și-a ținut la curent urmăritorii de pe Twitter cu privire la starea de sănătate a partenerei sale, dar și a copilului. „Mama și copilul sunt bine”, a scris Elon Musk pe Twitter.


Pe lângă acest lucru, fanii lui Elon Musk au fost extrem de curioși cu privire la sexul bebelușului, așa că el le-a dezvăluit acest lucru, anunțând că are un băiețel. 

Cu această ocazie, Elon Musk a publicat și primele fotografii alături de băiețelul său.

Și cum foarte mulți dintre noi deja ne întrebăm cum îl va chema pe copilul lui Elon Musk, acesta a răspuns acestei întrebări venite din partea unui urmăritor, spunând că îl va chema „X Æ A-12 Musk.”

Elon Musk și Grimes, pe numele său real Claire Boucher, au anunțat în luna ianuarie faptul că urmează să devină părinți. Grimes a publicat pe Instagram o fotografie nud, fără să scrie o descriere, însă în comentarii ea a dat mai multe indicii prin care sugerează că este însărcinată. „M-am gândit să o cenzurez timp de un minut, însă fotografia este mai puțin feroce fără sfârcuri. În plus, să fii însărcinată este o stare foarte asemănătoare războiului.”

Grimes și Elon Musk formează un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi au avut prima apariție publică cu ocazia evenimentului Met Gala, în anul 2018, unde au atras privirile tuturor. Relația celor doi a început pe Internet, mai exact de la o simplă glumă postată pe Twitter de către Elon Musk despre inteligența artificială. În 2015 Grimes a creat un personaj pentru trei dintre videoclipurile sale, numit Rococo Basilisk și care e de fapt o combinație între stilul arhitectural Rococo și o inteligență artificială care torturează oameni. La trei ani de la lansare, Elon Musk a făcut un Tweet spunând „Rococo Basilisk” și atașând un link la stilul arhitectural respectiv.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Grimes a zis că a fost prima oară în trei ani când cineva a înțeles gluma. Amândoi au început să glumească pe tema asta”, a declarat un apropiat. După ce ei au glumit pe Twitter, un fan chiar i-a sugerat lui Musk s-o invite pe Grimes la o întâlnire. Și se pare că acesta a pus în aplicare sfatul.

Citește și:
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger vor deveni părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video