Detaliul care a atras atenția în timpul unei întâlniri virtuale cu Kate Middleton

Kate Middleton le-a arătat fanilor familiei regale cum arată în interior Palatul Kensington, iar un detaliu le-a atras atenția în mod special.

Detaliul care a atras atenția în timpul unei întâlniri virtuale cu Kate Middleton

Cu ocazia Zilei Armistițiului, Kate Middleton a avut o întâlnire virtuală pe Zoom cu mai multe familii ale Forțelor Armate Britanice, care i-au pierdut pe cei dragi în război.

În timpul acestei întâlniri, Kate Middleton a împărtășit cu fanii câteva cadre din interiorul Palatului Kensington, acolo unde locuiește alături de Prințul William și cei trei copii pe care îi au împreună. Fanii familiei regale au remarcat fotografiile de familie din spatele ei cu Prințul George și Prințesa Charlotte în prima lor zi de școală, una dintr-o călătorie pe care Prințul William a avut-o în 2018 în Africa, dar și unul dintre portretele cu Prințul George de la aniversarea sa din 2019. 

„A fost o adevărată onoare să vorbesc cu voi. Vorbesc pentru întreaga națiune când spun cât de mândru ar trebui să fiți pentru sacrificiul și curajul celor dragi. Cu siguranță mă voi gândi la voi în această săptămână dificilă și mulți ani de acum încolo”, a spus Kate Middleton.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

Duminică, 8 noiembrie, familia regală britanică a comemorat Ziua Armistițiului. Această zi marchează pacea semnată între Antanta şi Puterile Centrale, la Compiegne, în Franţa, eveniment ce a pus capăt Primului Război Mondial pe Frontul de Vest. Conform tradiției, sunt aduse omagii tuturor soldaților care au murit în Primul Război Mondial. Kate Middleton și Prințul William au participat la o ceremonie solemnă în Londra alături de Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și soția sa, Camilla. Prințul Charles și Prințul William au depus coroane de flori pentru victimele Primului Război Mondial.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ceea ce îi privește pe Meghan Markle și Prințul Harry, au marcat și ei acea zi. Cei doi locuiesc acum în Santa Barbara, California și au făcut o vizită la Cimitirul Național din Los Angeles, pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au „servit țara și care și-au pierdut viața”, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului. Harry și Meghan au lăsat flori la mormintele a doi soldați, care au căzut în Primul Război Mondial și au mai oferit o altă coroană de flori pe care scria „În memoria celor care și-au oferit viața pentru a-și apăra țara.”

Ulterior, Prințul Harry le-ar fi solicitat membrilor familiei sale să depună o coroană de flori în numele său, însă, oficialitățile de la Palatul Buckingham au refuzat, motivând că Harry „nu mai reprezintă monarhia.”

Citește și:
Fratele Prințesei Diana a făcut publică o imagine cu aceasta din timpul copilăriei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video