Ce salarii primesc Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis pentru noul Sex and The City

Așteptarea a luat sfârșit! And Just Like That va avea premiera mâine, 9 decembrie!

Ce salarii primesc Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis pentru noul Sex and The City

And Just Like That, continuarea celebrului serial Sex and The City, are premiera pe 9 decembrie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură noile aventuri ale celebrelor protagoniste, însă până atunci, în presă au apărut alte detalii importante despre Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis.

Mai exact, suma pe care cele trei actrițe o primesc pentru fiecare episod. Conform site-ul Just Jared, Kristin Davis ar primi între 650 de mii și 750 de mii de dolari pe episod. Aceeași suma ar câștiga-o și Cynthia Nixon și Sarah Jessica Parker. Cu toate că, în ceea ce o privește pe S.J.P., publicația Variety nota că aceasta ar fi plătită cu 1 milion de dolari pentru fiecare episod.

Recent, surse DailyMail.com au dezvăluit că personajul lui Kim Cattrall nu este cel cu o soartă tragică, absența Samanthei din noul serial fiind justificată de scenariști printr-o ceartă cu personajul Carrie Bradshaw.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aparent, autorii reboot-ului i-au lăsat lui Cattrall posibilitatea să se întoarcă într-un eventual, și, se pare, extrem de probabil sezon 2.

Va trece destul de mult timp între prima și a doua serie”, au spus sursele tabloidului, „deoarece Sarah Jessica Parker are un program încărcat și avem mult de muncă pentru a o aduce înapoi pe Kim Cattrall. Tuturor ne este dor de Kim și sperăm că se va întoarce pentru al doilea sezon – ușa nu se va închide niciodată pentru ea, ea este o parte importantă a francizei.”

Generoasele surse au explicat exact ce se întâmplă între Samantha și Carrie, de prima nu apare în acest sezon. „Telespectatorii vor afla că Samantha și Carrie s-au certat deoarece Carrie a concediat-o pe Samantha din postura de agentă a sa și că nu își mai vorbesc. Acest lucru pune efectiv capăt relației lor personale.”

Motivele de optimism nu întârzie, însă, să apară. „Veți vedea, pe măsură ce serialul progresează în cele 10 episoade, cum lui Carrie i se face dor de prietena ei și vrea să repare relația.”

Precum fanii serialului știu foarte bine, și în realitate Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker s-au certat acesta fiind motivul pentru care Cattrall a refuzat să-și continue iconicul rol. „Tuturor le-a fost dor de Kim pe platoul de filmare”, au mai subliniat sursele Daily Mail. „Distribuția și echipa o iubesc și speră să se întoarcă.”

Citește și:
Actorii din serialul „Dr. Quinn s-au reunit după 23 de ani. Cum arată astăzi Jane Seymour și colegii ei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video