Carys, fiica actriței Catherine Zeta-Jones, a împlinit 18 ani, iar mama sa i-a transmis un mesaj emoționant

Carys, fiica actorilor Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, a împlinit 18 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj special.

Carys, fiica actriței Catherine Zeta-Jones, a împlinit 18 ani, iar mama sa i-a transmis un mesaj emoționant

Carys, fiica actorilor Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, a împlinit 18 ani. Extrem de mândră de fiica sa, Catherine i-a transmis un mesaj special acesteia, în care mărturisește cât de mult o iubește.

 „La mulți ani, Carys Zeta! Îți mulțumesc pentru bucuria pe care mi-o aduci. Astăzi, la 5 dimineața, mi-ai dat un mesaj pentru a-mi mulțumi că te-am adus pe lume. Ăsta e genul de femeie care ești. Bună. Înțelepciunea ta îți depășește vârsta. Frumusețea ta este profundă, iar inima ta este suficient de mare pentru a iubi și a învălui lumea, umorul tău… foarte important… este de neînvins. Și aș putea continua. Japoneza ta mai are nevoie de îmbunătățiri, dar asta este o chestiune realizabilă. Te iubesc, îngerule. Mama.”, a scris actrița în vârstă de 51 de ani pe contul său de Instagram.

Răspunsul lui Carys nu a întârziat să apară, tânăra lăsând următorul comentariu: „Te iubesc, mama mea. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci.”

Pe lângă mesajul emoționant pe care Zeta-Jones l-a scris, actrița a împărtășit cu fanii săi și câteva fotografii cu fiica ei. De asemenea, aceasta a publicat și o parte din conversația pe care avut-o cu Carys, chiar de ziua ei.

„Îți mulțumesc că mi-ai dat viață”, a scris tânăra într-un mesaj. „Oh, nașterea ta a fost momentul de care sunt cea mai mândră. Stai… Oscar?…. Nu….. Cu siguranță TU.”, a glumit Catherine Zeta-Jones.

Săptămâna trecută, invitată în cadrul emisiunii TODAY, Catherine a mărturist că cei doi copii ai săi, Carys și Dylan, sunt pasionați de actorie și că nu ar fi exclus ca cei doi să îmbrățișeze cariera părinților lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Călătoria pe care am avut-o ca actriță a fost extraordinară. Așadar, nu pot decât să îi încurajez să facă ceea ce le place. Amândoi sunt extrem de inteligenți și ambii studiază istorie și politică. Au moștenit inteligența de la mine”, a glumit actrița.

Cu toate acestea, Zeta-Jones a recunoscut că ea și soțul său, Michael Douglas, în vârstă de 76 de ani, le-au sugerat copiiilor lor să urmeze o carieră diferită de a lor.

„Probabil că eu și Michael suntem primii părinți care spun asta:  ‘Știi, poate că ar trebui să te gândești la o altă carieră’, dar am văzut cât de pasionați sunt de această meserie. Știu ce este celebritatea. Îi cunosc atât părțile bune, cât și pe cele rele”, a concluzionat actrița.

Citește și:
Catherine Zeta-Jones a făcut publică o fotografie inedită cu cei doi copii ai săi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video