Bradley Cooper mărturisește că, în timpul pandemiei de coronavirus, a devenit profesorul fiicei sale

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Bradley Cooper a mărturisit că a fost nevoit să se ocupe singur de educația fiicei sale, Lea de Seine.

Bradley Cooper mărturisește că, în timpul pandemiei de coronavirus, a devenit profesorul fiicei sale

Deși este extrem de privat atunci când vine vorba de viața sa personală, Bradley Cooper a făcut recent o serie de mărturisiri legate de fiica sa, Lea De Seine, în vârstă de 3 ani. Într-un interviu acordat celor de la Interview magazine, actorul a povestit și cum își petrece perioada de izolare, impusă de pandemia de coronavirus.

„Locuiesc cu fiica și mama mea, și cu cei doi căței. Nu am ieșit din casă. Mama mea are 80 de ani și folosește o pungă pentru colostomie, așa că nu pot să las pe nimeni în casă. Și nici eu nu pot părăsi casa fiindcă, dacă se îmbolnăvește, s-a terminat”, a declarat Bradley.

Acesta a mărturisit și că. de când școlile și grădinițele au fost închise, se ocupă singur de educația fiicei sale. Pentru moment se pare că Bradley a înlocuit meseria de actor cu cea de educator, după cum chiar actorul glumește. „Ne trezim și luăm lecții de înot în cadă”, a adăugat acesta.

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în luna iunie a anului trecut după aproape patru ani de relație, însă au continuat să o crească împreună pe Lea.

„E clar că Bradley și Irina își doresc aceleași lucruri pentru fiica lor. Amândoi sunt niște părinți minunați”, a declarat o sursă pentru site-ul People.

Cei doi au decis să aibă o custodie comună, însă programul micuței variază de la lună la lună, în funcție de angajamentele celor doi părinți.

„Prioritatea numărul unu a Irinei este fiica lor”, a declarat o sursă pentru publicația People. „Este o mamă devotată. Merge cu fiica ei în parcuri, la diverse cursuri, socializează cu alți părinți. Pur și simplu o adoră”.

La fel de implicat în creșterea fiicei lui este și Cooper. „De dragul micuței Lea, ei continuă să își petreacă timpul împreună ca o familie. Bradley este un tată excelent. Mereu a fost foarte implicat în tot ceea ce ține de fetița lui”, a precizat o altă sursă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În ultima vreme au existat tot mai multe speculații conform cărora Bradley Cooper și Jennifer Garner ar forma un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în 2006, în timpul filmărilor de la serialul Alias, iar de atunci au continuat să fie din ce în ce mai apropiați. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relația, sursele apropiate susțin că pe cei doi actori îi leagă mai mult decât o simplă prietenie.

Citește și:
Bradley Cooper a fost surprins în compania unei actrițe celebre

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video