Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez după ce aceasta s-a căsătorit cu Ben Affleck

„Am avut o experiență bună cu Jennifer”, a declarat Alex Rodriguez la scurt timp după ce artista s-a căsătorit cu Ben Affleck.

Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez după ce aceasta s-a căsătorit cu Ben Affleck

Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, i-a transmis cântăreței un mesaj neașteptat la scurt timp după ce aceasta s-a căsătorit cu Ben Affleck. Invitat în cadrul emisiunii Who’s Talking to Chris Wallace?, fostul sportiv a declarat că el și J.Lo au avut o relație minunată, și că speră ca aceasta să aibă parte doar de lucruri bune.

„Am avut o experiență bună cu Jennifer. Îi doresc ei și copiilor, care sunt deștepți, frumoși și minunați – le doresc tot binele din lume”, a declarat Rodriguez.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au început relația în februarie 2017. Cei doi s-au logodit în martie 2019, însă au anulat de două ori nunta pe care o programaseră, ca urmare a pandemiei. Anul trecut au decis să meargă pe drumuri diferite, iar la sfârșitul acestei veri, Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nunta a fost detaliată chiar de către superstar în newsletter-ul pe care aceasta îl trimite fanilor ei, On the JLO. Artista a povestit cu emoție despre săptămâna de dinaintea nunții, în care a plouat zilnic, s-au confruntat cu o invazie de insecte la proprietatea unde urma să aibă loc evenimentul, și aproape toți participanții principali au fost infectați cu un virus. Cu toate acestea, pe 20 august la 6:45 soarele s-a arătat și nunta a putut avea loc în aer liber, așa cum era planul.

„‘Acesta este raiul. Chiar aici. Suntem în el acum.’ Aceasta este una dintre replicile mele preferate, scrisă de Ben pentru un film pe care l-a regizat, Live By Night. A spus-o și în noaptea recepției de nuntă, în discursul său și m-am gândit… e perfect.”

Lopez a continuat prin a scrie că, în ciuda tuturor obstacolelor intervenite înainte de nuntă, „nu am avut nici o îndoială. Toată săptămâna am simțit calmul și certitudinea că suntem în mâinile lui Dumnezeu…”.

Superstarul a dezvăluit că i-a pregătit partenerului ei de viață o surpriză de proporții. Astfel, la nuntă a cântat Marc Cohn, pentru că piesa acestuia, True Companion, era una la care cuplul visa pentru acel moment atunci când și-au plănuit inițial ceremonia, cu 20 de ani în urmă.

Citește și:
Gerard Pique, surprins într-o ipostază romantică alături de noua lui parteneră la Paris

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video