Actorul Idris Elba a fost depistat cu coronavirus

Actorul Idris Elba a dezvăluit că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Actorul Idris Elba a fost depistat cu coronavirus

Idris Elba a anunțat pe contul său de Twitter faptul că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. El a mai spus că și-a făcut testul după ce a aflat că a intrat în contact cu o persoană care avea virusul.

Actorul a spus că nu a prezentat simptome specifice coronavirusului, precum febră, oboseală sau tuse uscată. „În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am avut simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Stați acasă și fiți pragmatici. Vă voi ține la curent cu starea mea. Rămâneți pozitivi și nu vă panicați”, a spus Idris Elba pe Twitter în cadrul unui video în care e alături de soția sa, Sabrina Dhowre.

„Este extrem de serios. Acum este timpul să ne gândim serios la distanțarea socială și la spălatul pe mâini. Le-am spus tuturor celor din familie, colegilor și probabil că transparența este cel mai bun lucru pe care îl pot face acum”, a adăugat actorul, punctând faptul că mai sunt persoane precum el, care nu au prezentat simptome, dar care pot răspândi virusul deoarece nu se izolează.


CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe lângă Idris Elba, și alți actori au fost diagnosticați cu coronavirus. Olga Kurylenko a dezvăluit în urmă cu o zi că a fost depistată pozitiv cu coronavirus, după ce a fost bolnavă o săptămână. Acum câteva zile, Tom Hanks a declarat că el și soția sa, Rita Wilson, au fost testați pozitiv și că se află în carantină Gold Coast University Hospital în Queensland, Australia.

Citește și:
Mesajul încurajator transmis de Tom Hanks din carantină, după ce a fost depistat cu coronavirus

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video