Concurs: Castiga un set de produse Klorane

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga unul din cele doua seturi Klorane Cure de Force impotriva caderii parului care contine sampon, balsam, lotiune impotriva caderii parului, geanta vanity si umbrela.

Pentru parul nostru, toamna inseamna acel anotimp in care incepem sa-l acoperim mai des, ceea ce cu siguranta dauneaza, mai ales daca parul este deja lipsit de viata. Pentru a-si recapata stralucirea si vitalitatea, specialistii Klorane recomanda Klorane Cure de Force.

Klorane Cure de Force este un tratament inovator contra caderii parului la femei, datorita complexului de chinina si cofeina.

Gama cuprinde:

Sampon cu chinina si Vitamina B
Dedicat parului obosit si lipsit de stralucire, samponul pe baza de chinina si vitamina B contribuie la stimularea cresterii si revigorarea parului.

Balsam pe baza de chinina si Vitamina B

Dedicat parului obosit sau aplicarii dupa tratamentele pentru prevenirea alopeciei, acest balsam combina extractul de chinina cu complexul de vitamine B (B5, B6, B8) pentru revigorarea structurii parului si stimularea cresterii. Revigoreaza parul si ii reda rezistenta.

Tratament Quinafort contra caderii parului, cu chinina
Recomandat in cazul alopeciei CRONICE, formula Quinafort combina extractul de chinchina cu α pinen, o molecula activa care stimuleaza cresterea parului. Extractul de Cleome, o substanta activa brevetata, bogata in aminoacizi sulfurosi esentiali pentru formarea cheratinei si vitaminele B8 si PP imbunatatesc, de asemenea, rezistenta parului. Formula completa si specifica a Quinafort actioneaza astfel la nivelul scalpului si parului pentru a stopa alopecia si a reactiva cresterea de par puternic si rezistent.

Concursul se incheie in data de 30.10.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old