Castiga parfumuri de lux BURBERRY BODY in luna noiembrie!

Raspunde la cele 2 intrebari din concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii: un parfum Burberry Body de 35 ml, unul de 60 ml si un Burberry Body Oil!

Burberry Body este un parfum feminin si senzual, combinatie eclectica de ingrediente elegante si rafinate, definit de notele de varf ale absintului verde, jucand in ritmurile calde ale elegantei piersicii si rafinamentului freziei.

Notele de mijloc sunt imaginate in jurul unui buchet floral in tonuri de trandafir si iris imbinandu-se delicat cu nuantele calde si subtile ale lemnului de santal, in timp ce notele de baza sunt luminate de cashmir, vanilie, ambra si mosc.

Gama contine: Burberry Body Apa de Parfum, Burberry Body Apa de Parfum Intensa, Burberry Body Lapte de corp Body Milk si Burberry Body Ulei de Corp Body Oil.

BURBERRY BODY OIL
Un ulei de corp fin ce reia intensitatea notelor parfumului Burberry BODY.  Sofisticat si delicat in acelasi timp, Burberry BODY Oil reda si nuanteaza caldura si senzualitatea ingredientelor ce il compun incepand cu absintul verde, continuand cu floarea de trandafir pe o baza olfactiva accentuata suav de casmir.

BURBERRY BODY MILK
O lotiune de corp delicata care a fost imaginata pentru a accentua notele parfumului cu acelasi nume, Burberry BODY.  Feminina si sensuala, combinatie eclectica de ingrediente elegante si rafinate, lotiunea de corp Burberry BODY propune o intalnire de neuitat cu notele absintului verde, ritmurile calde ale piersicii si freziei, precum si cu tonurile elegante ale trandafirului, lemnului de santal si casmirului

Burberry BODY Oil 85 ml – 199 lei / Burberry BODY Milk 85 ml – 199 lei

Concursul se incheie in data de 1 decembrie 2011.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old