Sexul anal și exercițiul de stimulare pentru o viață sexuală mai picantă

Un exercițiu ușor care te invită la introspecție și în universul plăcerii. Ce tipuri de stimulare există și de ce sexul anal poate condimenta viața sexuală.

Sexul anal și exercițiul de stimulare pentru o viață sexuală mai picantă

Sexul anal poate nu este tabu în cuplul vostru. Sau sunteți dispuși să-l încercați ca ceva nou, incitant. Diversele tipuri de stimulare de cele mai multe ori încep cu multă vreme înainte de atingerea propriu zisă dintre cei doi parteneri. Iar dr. Tammy Nelson ne oferă câteva sugestii în cartea sa Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești, apărută la editura PsihoBooks. „Pentru acest exercițiu, găsiți un moment de liniște pentru a răspunde la următoarele întrebări. Atât bărbații, cât și femeile ar trebui să facă acest test, deoarece se aplică ambelor sexe. După aceea, va fi nevoie de timp pentru a discuta răspunsurile împreună cu partenerul într-un dialog Imago, folosind oglindirea, validarea și empatia. Răspunde cu adevărat sau fals la fiecare dintre următoarele întrebări și împărtășește răspunsurile cu partenerul:

  1. Dacă m-aș simți mai confortabil în corpul meu, cred că aș face sex mai des.
  2. Recunosc când corpul meu răspunde la stimulare, fie vizual, kinestezic, fie în gândurile mele.
  3. Sunt o persoană ușor de stimulat vizual.
  4. Sunt stimulat(ă) în primul rând de atingerea fizică.
  5. Îmi folosesc imaginația pentru a mă stimula sexual.
  6. Simt adesea semnalele corpului meu legate de dorința sexuală.
  7. Aș dori să simt semnalele corpului meu legate de dorința sexuală.
  8. Îmi place senzația hainelor și a materialelor pe corpul meu, cum ar fi textura eșarfelor, a puloverelor etc.
  9. Îmi place să am cearșafuri și pături frumoase pe pat.
  10. Îmi place să fac băi cu spumă și să folosesc parfumuri și creme parfumate.
  11. Deseori merg la salon pentru manichiură și pedichiură.
  12. Las oamenii să îmi facă masaj și mă bucur de atingerile sănătoase nonsexuale.

Privind răspunsurile date, ce observi legat de propria persoană? Împărtășește răspunsurile cu partenerul, citind cu voce tare întrebarea și dacă ai răspuns cu adevărat sau fals. Roagă partenerul să oglindească ce spui. Apoi, partenerul de cuplu va valida răspunzând: «Este logic că ți-ar plăcea X, deoarece știu că îți place să te simți X». Apoi, partenerul de cuplu empatizează, ghicind un sentiment pe care crede că îl ai legat de asta. De exemplu: «Îmi imaginez că te simți foarte relaxat și sexy atunci când faci o baie fierbinte cu spumă». Apoi, împărtășiți unul cu altul orice ați aflat despre partenerul de cuplu când i-ați auzit răspunsurile.

Cum să abordăm stimularea anală

Anusul are răspunsuri similare cu vaginul în timpul partidei de sex. Se contractă în timpul unui orgasm în același mod în care se contractă și vaginul. Există o mulțime de terminații nervoase în anus, astfel încât primirea stimulării anale poate fi percepută ca excelentă dacă aceasta se face cu mult lubrifiant și comunicând deschis cu partenerul.

Fii conștient(ă) că primirea stimulării anale poate fi atât plăcută, cât și dureroasă. Mușchii sfincterului intern și extern se strâng și se relaxează, controlând trecerea către anus. Acești mușchi trebuie relaxați pentru a pătrunde ceva din exterior. Pentru a crea posibilitatea sexului anal, partenerii trebuie să colaboreze pentru a face ca partenerul primitor să se relaxeze.

Descoperirea acestei zone sensibile poate include o combinație de masaj, lubrifiere și tehnici de relaxare, inclusiv respirație profundă. Jucăriile sexuale care sunt mai subțiri decât un deget pot fi folosite la început pentru a testa răspunsul anusului la inserție. Asigură-te că jucăria anală este mai largă la bază, pentru a o împiedica să intre prea mult în rect. Anusul va aspira lucrurile atunci când se va strânge și este posibil ca aceste lucruri să nu mai iasă.

Ai grijă ca orice introduci în anus și rect să fie ușor de recuperat. Folosind o comunicare bună, cuplurile pot discuta pe parcursul acestei experiențe pentru a descoperi ce anume este plăcut și ce este incomod. Oprirea imediată când disconfortul devine prea puternic este un lucru important pe care trebuie să îl stabiliți înainte de orice joacă anală. A ști că partenerul este atent la corpul tău și la ceea ce îți produce plăcere va crește încrederea în relație.”

Citește și:
Trucuri psihologice care îți vor fi de folos la prima întâlnire

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle