Moduri în care limbajul corpului îți arată că relația voastră se apropie de final

Problemele de cuplu nu lipsesc din nicio relație. Dar, uneori, îți poți da seama foarte ușor de apariția lor odată ce corpul partenerului tău transmite alte semnale decât cele pe care le arăta până acum.

Moduri în care limbajul corpului îți arată că relația voastră se apropie de final

Am realizat o listă cu 9 semne care îți pot arăta că relația voastră este pe sfârșite. Desigur că toată lumea este diferită și este posibil ca aceste semne să nu se potrivească tuturor.

1. Lipsa contactului vizual


Contactul vizual poate fi incredibil de intim și poate arăta adevărul și emoțiile partenerului tău. Dacă partenerul tău evită contactul vizual cu tine și nu are motive întemeiate de a face asta, trebuie să purtați o discuție.

2. Lipsa săruturilor pasionale

Într-o relație de lungă durată și serioasă, sărutul este asociat cu iubirea și pasiunea. O bună cale prin care se poate pierde această pasiune este trecerea de la sărutările pasionale la o simplă atingere pe buze. Asta nu înseamnă că aceste semne de afecțiune nu sunt bune, dar, dacă se petrece o schimbare, poate fi un semn că partenerul tău nu mai este atât de implicat.

3. Sărutul cu mai puțin entuziasm

Un alt sărut care poate ridica semne de suspiciune: cantitatea de entuziasm – sau lipsa acesteia – pe care o puneți în sărutările voastre. Sărutul este un impuls biologic, emoțional și psihologic. Dacă entuziasmul partenerului tău a scăzut, atunci când te sărută, poate fi un semn rău.

4. Mai puține atingeri

Atingerile, de orice natură – îmbrățișări sau sărutări – spun despre o persoană că este una apropiată ție și simbolizează intimitate, apropiere emoțională și fericire într-o relație. Nu toate cuplurile utilizează atingeri pentru a-și arăta afecțiunea. Dar dacă aceste lucruri se întâmplau înainte și acum au fost date uitării, sunt semne clare că apar probleme în relația voastră.

5. Trecerea de la mângâieri la simple atingeri

Uneori este ușor să îți dai seama că unele lucruri s-au schimbat între voi doar observând o schimbare la felul în care te atinge. Adesea, când dragostea își pierde din intensitate, partenerul tău va trece de la mângâieri la simple atingeri.

6. Sunteți lipsiți de sincronizare

Multe cupluri fac mișcări în oglindă atunci când se plimbă. Dacă această sincronizare începe să se piardă, este clar că se produce o potențială ruptură în relația voastră.

7. Clipește des din ochi

Rata de a clipi din ochi este semnificativă, deoarece este un indicator al excitației mentale. De obicei, clipitul des arată că ești incomodat sau stresat și, prin urmare, acesta ar putea fi un alt semn că ceva începe să se schimbe în relația voastră.

8. Este ezitant

Dacă observi că partenerul tău pare să evite contactul cu tine, în momentele în care îi scrii sau îl suni, este un semn important, deoarece arată o dorință de a renunța la timpul acordat relației voastre.

9. Te neglijează atunci când vine vorba de empatie

Dacă partenerul tău nu depune niciun efort să te înveselească atunci când treci printr-o perioadă mai neplăcută, este un semn că relația voastră s-a răcit.

Citește și:
Cum să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la o relație (pentru a putea găsi persoana potrivită pentru tine)

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram.com/romeestrijd

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle