Accesorii decorative sub 200 lei care îți vor însenina perioada de izolare

Acum, că ne petrecem mai mult timp acasă, este momentul ideal pentru a da un refresh deocorului interior.

Pe lângă citit, filme, sport plus alte lucruri necesare pe care le facem în această perioadă zilnic în casă, avem, mai ales acum în izolare, o mare nevoie să ne desfășurăm într-un spațiu în care să ne simțim extrem de bine, să ne relaxeze și mai ales să ne placă.

Dacă nu ai reușit încă să-ți decorezi casa sau ai făcut-o și ești nemulțumită sau poate pur și simplu simți nevoia de o schimbare, perioada aceasta este cea mai potrivită pentru a-ți regândi designul de interior. Și nu te gândi neapărat la lucruri complicate, ci la mici accesorii de decor care vor schimba atmosfera în casă. Astfel, ți-am pregătit căteva sugestii, convenabile, sub 200 lei, pentru a te ajuta în căutările tale. Iar partea cea mai bună este că le poți achiziționa pe toate online.

Plantele

Nimic nu poate fi mai frumos sau mai relaxant decât o plantă decorativă. Dacă nu ai deja una, achiziționează-ți un bonsai, este extrem de simpatic și nu ocupă mult spațiu.

Ceasul de perete

Trebuie să știm cât e ceasul, nu? Chiar și acum când zilele par nesfârșite, iar timpul pare să treacă mai greu ca oricând.

Covorul

Multă lume preferă absența totală a covoarelor, dar te asigur că sunt o idee foarte bună. Conferă un sentiment de căldură și vor întregi designul casei.

Cuierul

Nu te gândi la cele pe care le aveam când eram mici, masive, și complet neatrăgătoare. Acum găsești variante de design, extrem de ornamentale.

Evantaiul

Utilizat de obicei vara, în absența aerului condiționat, când ne este extrem de cald, evantaiul s-a transformat și într-un obiect de decor. Deci vezi, poate fi multifunctional.

Figurine ornamentale

Nu totul trebuie să aibă o funcțiune specifică în casă. Există și obiecte de decor care pur și simplu îți vor stârni buna dispoziție.

Lumânările parfumate

Răsfață-ți simțurile cu o lumânare parfumată. Te vei simți mult mai bine, iar casa va căpăta cel mai plăcut miros.

Pătura decorativă

Avem întotdeauna nevoie de pături decorative. Fie că acoperim patul sau canapeaua cu ele sau că ne învelim cu ele când se face răcoare, sunt de nelipsit într-o casă.

Posterul

Poate nu-ți plac picturile și tablourile de artă încărcate, dar un perete va arăta întotdeauna mai bine cu decorații pe el. Soluția sunt posterele minimaliste care vor da un aer artistic casei tale.

Pernele decorative

Nu se poate să nu ai pe canapea sau pat câteva perne decorative. Sunt extrem de simpatice și asigură un și mai mare confort.

Cutii de depozitare

Cu toții avem nevoie de ele, fie că le folosim pentru haine, reviste, acte sau mărunțișuri. Dar nu te gândi la unele plictisitoare din carton. Alege variante nostime pe care le poți folosi și ca decor.

Tăvițe

Ca să nu-ți mai lași lucrurile împrăștiate pe masă, cel mai bine achiziționezi un set de tăvițe ornamentale din lemn, în care să aduni tot ce trebuie să ai la îndemână.

Suportul de lumânare

Un suport de lumânare este extrem de util atunci când vrei să creezi o atmosferă romantică în casă, dar poate fi și un obiect decorativ inedit.

Vaza de flori

Alege pentru florile tale o vază din argilă pictată manual în nuanțe naturale care să pună în valoare conținutul.

Veioza

Fie că o folosești la citit, atunci când lucrezi sau pur și simplu ca obiect decorativ, alege un model cu design artistic simpatic care să-ți completeze frumos ambientul.

Citește și:
Top 10 piese vestimentare și accesorii de purtat când lucrezi de acasă

Text: Daria Georgescu
Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle