8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în luna februarie la cinema

Filme nominalizate la Premiile Oscar, acțiune, fantezie, dramă, horror - oferta cinematografică a lunii februarie este foarte diversă!

Iată ce filme merită să vezi luna aceasta în cinematografe!

Fiicele doctorului March (Little Women)

Greta Gerwig regizează acest remake după una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cărți ale tuturor timpurilor, romanul clasic scris de autoarea Louisa May Alcott. Distribuția este și ea una de zile mari: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk, James Norton, Chris Cooper și Meryl Streep.

Premiera: 7 februarie

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Margot Robbie revine în rolul lui Harley Quinn, iar acțiunea din această peliculă se petrece după ce ea se desparte de Joker. Acum ea va face echipă cu super-eroii Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) și detectivul Renee Montoya (Rosie Perez) pentru a salva o tânără fată din mâinile unui temut criminal, Black Mask (Ewan McGregor).

Premiera: 7 februarie

Emma.

Romanul clasic al lui Jane Austen are parte de o nouă ecranizare, iar din distribuție fac parte Anya Taylor-Joy (în rolul carismaticei Emma), Josh OConnor, Johnny Flynn, Mia Goth și Bill Nighy.

Premiera: 14 februarie 2020

Fantasy Island (Insula fanteziilor)

Filmul este bazat pe serialul de succes cu același nume care a fost difuzat în anii 70, iar din distribuție fac parte Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday și Lucy Hale. Insula fanteziilor este un resort de lux, un loc unde toate dorințele devin realitate cu ajutorul domnului Roarke și a angajaților săi. Însă atunci când fanteziile se transformă în coșmaruri, musafirii trebuie să rezolve misterele insulei pentru a se asigura că scapă de acolo cu viață.

Premiera: 14 februarie

Richard Jewell (Cazul lui Richard Jewell)

Inspirat din fapte reale, filmul spune povestea lui Richard Jewell, un paznic care a salvat mii de vieți omenești în 1996 când a avut loc un atentat cu bombă la Jocurile Olimpice de la Atlanta. Deși explozia a avut loc, intervenția lui Jewell a dus la evitarea unei tragedii și mai mari, mulți dintre cei prezenți pe stadion reușind să scape cu viață. Însă, acest incident i-a dat viața peste cap lui Jewell după ce presa a răspândit informații false potrivit cărora el ar fi fost un terorist și a fost plasat pe lista de suspecți a FBI.

Premiera: 14 februarie

CONȚINUT VIDEO ELLE

colectiv

colectiv – o producție România-Luxemburg, regizată de Alexander Nanau – a avut premiera la ediția de anul acesta a Festivalului de la Veneția, unde a rulat în afara competiției și ulterior a primit premiul Ochiul de Aur pentru cel mai bun documentar la cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Film din Zurich. colectiv este un documentar observațional care spune povestea primului an de după incendiul din clubul Colectiv și urmărește atât autoritățile, cât și jurnaliștii, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului.

Premiera: 28 februarie 2020

The Call of the Wild (Chemarea străbunilor)

Filmul are la bază celebrul roman scris de Jack London, îmbină live-action-ul cu animația, iar din distribuție fac parte Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford și Colin Woodell. Este povestea lui Buck, un câine care ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân.

Premiera: 28 februarie

The Invisible Man

Un film thriller cu accente horror în care Elisabeth Moss interpretează rolul principal. Ea este Cecilia Kass, care are o relație abuzivă cu un om de știință foarte bogat și inteligent. Ajutată de un prieten și sora ei, ea reușește să fugă de acesta numai pentru a afla, câteva zile mai târziu, că acesta s-a sinucis și a transferat toate bunurile pe numele ei. Când viața celor apropiați începe să fie pusă în pericol de incidente inexplicabile, Cecilia realizează că la mijloc ar putea fi fostul ei partener și că este urmărită de cineva pe care nimeni nu îl poate vedea.

Premiera: 28 februarie 2020

Citește și:
Cele mai proaste filme din 2019

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video