Horoscopul zilei de 12 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Astăzi îți proclami destul de agresiv intenția de a spune mereu adevărul. Cei din jur nu se simt confortabili în raport cu acest subiect delicat și au tendința să te evite. Atitudinea ta tranșantă se îndreaptă spre persoane necunoscute și vei avea parte de multe momente penibile.   

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Dispoziția ta de astăzi este plină de vitalitate și de optimism. Deși umbrele trecutului amoros înca te ”bântuie”, reușești să îți menții echilibrul interior. Modul în care urmează să acționezi în plan profesional îți induce o stare de siguranță care este greu de zdruncinat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Reușești prin perseverență și dedicare să îndeplinești obiective importante în plan profesional. Chiar dacă laudele nu întârzie să apară, simți în jurul tău și destul de multă reținere. Cei care nu se bucură pentru tine, nu aleg să își explice comportamentul și tu nici măcar nu îți dorești să o facă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Această zi te găsește mult prea preocupată de aspecte insignifiante ale propriei vieți. Mai mult decât atât, alegi să nu vorbești despre ceea ce simți. Vulnerabilitatea de care dai dovadă în această perioadă nu îți permite să păstrezi un ritm constant în nimic din ceea ce faci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Chiar dacă sunt contexte în care nu vei reuși să îți impui punctul de vedere, nu te dai bătută. Această zi capricioasă din punct de vedere meteorologic te va face să îți schimbi dispoziția de la un moment la altul, iar seara te va găsi destul de obosită din cauza acestei oscilări emoționale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Toate figurile autoritare cu care interacționezi astăzi te vor ajuta să fii mai determinată în tot ceea ce faci. Deși susținerea pe care o ai din partea persoanei iubite nu poate fi contestată, tot mai ai lucruri pe care nu te poți abține să nu i le reproșezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Evită să mai ”alimentezi” frustrările pe care le trăiești în anumite relații de prietenie. Distanțarea de oamenii toxici este prima dovadă a respectului de sine. Planurile pe care le ai pentru această zi te ajută să îți depășești limitele și să fii mai proactivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Cauți întotdeauna să oferi celor din jur tot ceea ce ai mai bun, însă acest lucru se poate întoarce împotriva ta. Energia de care te lipsești este esențială pentru tine. Atunci când vine vorba de raportarea la tot ce înseamnă social, fără să îți dai seama de acest lucru, ieși mereu în evidență.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Chiar dacă te simți plină de energie la începutul acestei săptămâni, este important să iei lucrurile cu calm. Nu ”arunca” prea multe ipoteze pe care nu le poți argumenta! În ceea ce privește viața personală, încearcă să îi oferi persoanei iubite posibilitatea de a-și explica alegerile.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Intuiția a ajuns să fie în defavoarea ta. De fiecare dată când te lași condusă de ceea ce presupui a fi adevărat, te transpui în ipostaze stâjenitoare și regretabile. A spune ceea ce simți a devenit pentru tine un risc imens, mai ales în raport cu anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Se pare că în această perioadă tulbure pentru tine la nivel profesional, la nivel energetic Venus îți controlează întreaga viață. Este nevoie să te decizi care este drumul pe care vrei să mergi. Odată ce vei păși pe el, determinarea, motivația, creativitatea te vor acompania.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 12 decembrie 2022

Se pare că determinarea și puterea de seducție sunt armele tale, indiferent de ceea ce îți dorești să ”cucerești”. Astăzi ai senzația că te inundă un sentiment de neliniște și neapartenență. Este posibil să fie doar consecința oboselii acumulate.
Articole astro