Horoscop săptămânal: 15-21 martie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 martie 2021

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și. cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații. Consideri că este în van.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 martie 2021

Simți că ești destul de tensionată din punct de vedere psihic și vei încerca să cauți ajutor la cei dragi. Unele persoane vor veni înaintea ta și te vor ajuta să te regăsești, iar altele îți vor face mult mai mult rău. Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt doar ale tale și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 martie 2021

Te simți dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Lucrurile simple au fost dintotdeauna importante pentru tine. Ele îți "construiesc" un cadru perfect pentru fericirea autentică.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 martie 2021

Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi puţin timp împreună îți displace destul de mult. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 martie 2021

Atunci când vine vorba de izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri. Nu acum. Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce totuși relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 martie 2021

Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău oricum este unul defensiv. Azi vei învăța din nou multe lucruri despre propriile limite prin prisma interacțiunilor cu cei din jur. Fiecare zi care trece este ca un fel de sursă sau resursă care te ajută să mergi mai departe. Nicio provocare nu este prea dificilă pentru tine astfel încât să alegi să "te retragi".

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 martie 2021

Deși consideri că îți cunoști limitele, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 martie 2021

Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci. În jurul tău sunt foarte multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni deoarece îți lipsește timpul. Poate în spatele acestei judecăți se află totuși un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 martie 2021

Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte. Nimic este mai confortabil pentru fiecare dintre noi decât a fi cât mai fi siguri de realitatea care ne înconjoară. "Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 martie 2021

Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții! Compania celor dragi te revigorează și te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele creionate în ultima perioadă. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 martie 2021

Procesul de introspecție în care te afli de ceva timp este unul laborios. Pentru ca rezultatele să fie edificabile, este nevoie să treci prin toate etapele care-l definesc. Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot ceea ce faci!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 martie 2021

Este important să accepți că este posibil să existe o problemă evidentă în ceea ce privește modul în care alegi să comunici cu anumite persoane. Ideile tale par a fi lipsite de consistență și de aceea ești foarte greu de urmărit. Ai foarte puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată.
Articole astro