Horoscop săptămânal: 14-20 martie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 martie 2022

Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. În ceea ce privește viața profesională, energia creativă de care ai parte te ajută să te clasezi pe următoarea treaptă ierarhică. Astrele creează un câmp energetic destul de intens în jurul zodiei tale și de aceea vei trăi o stare profundă de confuzie.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 martie 2022

Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață mai aventuros. Este important totuși că în lucrurile mici de zi cu zi găsești fericirea în starea ei pură. Pe alocuri, devii mult prea sensibilă. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze. Faptul că tu iei personal tot ceea ce se întâmplă în jur este strict problema ta.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 martie 2022

Pentru zodia ta, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine. Schimbările de mare viteză sunt cele care te mențin în acțiune deoarece îți place foarte mult să ai un program încărcat.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 martie 2022

Ești de părere că ai fost mult prea indulgentă în raport cu anumite persoane și asta a atras după sine dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi. Ești neliniștită mereu și ceri multe de la jumătatea ta, chiar și atunci când pare că nu mai este nimic nou de oferit.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 martie 2022

Deși această săptămână pare să fie o una liniștită, lucrurile se precipită spre finalul ei. Apar în viața ta persoane care te intrigă, dar te și atrag cu aceeași intensitate. Cu toate astea, toate lucrurile par să se așeze într-o ordine care te va ajuta să integrezi cu maturitate orice experiență de care vei avea parte. Ai grijă de sufletul tău!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 martie 2022

Prietenii de ani buni se erodează brusc, tu devii o altă persoană, iar viața ta personală atinge o intensitate a emoțiilor care va fi greu de integrat. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este la voia întâmplării, dar destinul nu este cel care te definește. Trebuie să fii mereu pregătită să acționezi. În această perioadă, zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 martie 2022

Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Deși stai la depărtare de ele, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. În plan profesional reușești să te ții de obiectivele stabilite.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 martie 2022

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, poate este nevoie să ai mai multă răbdare. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale nu sunt întotdeauna apreciate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ai dubii cu privire la ceea ce reprezinți.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 martie 2022

Pe parcursul următoarelor zile întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică. Mai multă flexibilitate poate fi benefică dinamicii relaționale.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 martie 2022

În zilele următoare te bucuri în permanenţă de aprecierea şi stima celor din jur. La rândul ei, stima ta de sine trăieşte o explozie în acest sens. Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor din jur fără ca sistemul tău de valori să fie afectat. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu trebuie să îţi demonstrezi abilităţile într-un mod agresiv.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 martie 2022

Firea ta exuberantă nu este în avantajul tău, mai ales în contextele în care este nevoie de diplomație. Deși acasă, în familie, ești prima care pune accent pe reguli și disciplină, la birou pare că te dezici cu totul de aceste caracteristici ale propriei personalități. Este posibil să te simți nesigură cu privire la abilitățile pe care le ai.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 martie 2022

În mai multe relații, îți lipsește sentimentul de apartenență afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată. Pe parcursul următoarelor zile o să îţi stabilești cu atenţie prioritățile profesionale. În acest plan al vieții tale îți lipsește cu desăvârșire disciplina și îți dorești să promovezi spre o altă treaptă a carierei.
Articole astro