Operațiunea Dulapul cu AMI

AMI, artistă, are o fire cameleonică, lucru care se regăsește și în stilul ei vestimentar. Adoră minimalismul, la care adaugă mereu câte un touch personal.

AMI este minionă, simpatică și are o energie debordantă! Îi place să experimenteze orice în ceea ce privește stilul vestimentar și să se simtă liberă: „Nu las rutina să intre în garderoba mea! Mă atrage mult moda anilor ’70 și ’80, Studio 54, influențele disco, combinațiile de printuri cu influențe vintage sau umerii supradimensionați”, îmi spune AMI.

Când am întrebat-o care este piesa de rezistență din dulapul ei, mi-a spus o poveste la care nu mă așteptam: „Un bomber jacket vintage, cu diferite printuri, este cea mai importantă piesă din dulapul meu, în primul rând pentru că are valoare sentimentală. A fost purtat de bunica mea, apoi de mama, iar acum se încadrează perfect cu outfit-urile mele. Se potrivește de minune cu cizmele mele lăcuite, ultra moderne, semnate MM6 Maison Margiela.”

AMI îmi mărturisește că îi plac foarte mult accesoriile de pus pe cap: „Aș purta zilnic pălării, șepci, bandane, însă nu am făcut (încă) chiar o obsesie pentru acestea. M-aș putea lipsi de ele în cazul în care nu îmi sunt la îndemână.”, mai spune AMI.

Protagonistei noastre îi place să facă shopping clasic, în magazine, însă recunoaște că își pierde răbdarea destul repede, așa încât preferă shopping-ul online. „Dacă merg în vacanțe nu caut neapărat să fac cumpărături, însă dacă îmi iese în cale vreun magazin vintage sau vreun boutique cu piese tradiționale, sunt tentată să îmi achiziționez ceva.”

Dion Lee este designerul preferat al lui AMI în acest moment: „Mă identific cu aproape tot ce propune acesta, îmi place că are un stil minimalist, dar explorează și formele sculpturale și părțile feminine ale corpului.”

În final, AMI îmi mai spune că pentru ea este mai important să fie autentică decât să fie trendy. „Sigur că sunt la curent cu tot ce este în trend, însă atât stilistic, cât și muzical, nu m-am prea orientat doar după tendințe. Am făcut-o doar atunci când am simțit cu adevărat că acestea se potrivesc stilului meu. Pentru mine, feeling-ul este cel mai important.”

Fashion Advice:

  • Experimentează cu încredere, doar așa îți poți descoperi stilul personal. Fii autentică! Și, nu în ultimul rând, nu uita că atitudinea dictează stilul!

ESSENTIAL BUYS:

  • Jeanși vintage cu talie înaltă;
  • T-shirts;
  • Geci de piele vintage;
  • Platforme;
  • Body-uri ;
  • Pălării .

Foto: Christian Tudose

Citește și:
Color Blocking, cel mai HOT trend fashion al momentului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion