5 modalități diferite de a purta plasa în acest sezon

Sigur mai țineți minte aparițiile nouăzeciste ale unor vedete precum Alicia Silverstone, Liv Tyler sau Vanessa Paradis & styling-urile lor iconice în care piesele din plasă au jucat un rol important.

Iată că plasa a fost resuscitată din punct de vedere stilistic – o chesiune previzibilă, de fapt – și propusă de majoritatea designerilor în multiple variante.

Trend-ul acesta de inspirație 90s a fost deja mult prea mult exploatat și începe să plictisească audiența, puteți fi siguri că va dispărea curând (doar pentru a reapărea peste 10 ani), dar acum să ne concentrăm pe plasă.

Există două variante stilistice de bază care au făcut celebră plasa – perioada hippy, 70s, și curentul nouăzecist, grunge. Iată câteva dintre viziunile fresh, adaptate, care te pot inspira:

CHRISTIAN DIOR – o variantă șic pentru zi, dar și pentru o seară petrecută în club – poți schimba, eventual, încălțările sport cu o pereche de stiletto.

J.W. ANDERSON – o ținută pertinentă pentru un festival – rochia reinterpretată din plasă, tip kimono, alături de o pereche de cizme din cauciuc. Sigur, nu orice fel de cizme, ci unele spectaculoase, de tipul celor folosite pentru echitație.

SONIA RYKIEL – rochia din plasă cu ochiuri mari, purtată peste un furou sau peste altă rochie – poți aborda genul acesta de ținută în vacanță, în oraș, chiar și la birou.

LOUIS VUITTON – o rochie din plasă cu un aspect teutonic – mi se pare una dintre cele mai cool variante pentru petrecerile de sezon, indiferent că este vorba de un festival de film sau de o gală.

CHLOE – rochia mini din plasă, purtată cu bocanci sau sandale cu platformă, în cel mai pur stil soft-grunge, o alternativă pentru adolescente, dar și pentru fashionistele nostalgice.

Dacă faci parte din categoria celor care păstrează lucruri, este imposibil să nu găsești prin dulapuri vreo piesă din plasă pe care o purtai în liceu. Dacă nu mai ești mulțumită de cum se prezintă, o poți modifica – această variantă mi se pare chiar mult mai cool!

Citește și:
5 elemente de sezon pe care trebuie să le introduci în styling-urile tale

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion