ELLE Decoration te invită la Designers Boutique – pop-up store-ul celor mai cool creații ale designerilor români

Talentul, căutările și ideile infinite, viziunea de a transforma banalul în excepțional, sunt doar o parte dintre motivele care stau în spatele designului de interior autohton.

ELLE Decoration te invită la Designers Boutique –  pop-up store-ul celor mai cool creații ale designerilor români

Începând cu 2 octombrie 2018, București Mall își deschide ușile pentru cei mai talentați designeri autohtoni și te invită să le cunoști creațiile la ELLE Decoration Designers Boutique – un magazin de tip pop-up' situat la parterul București Mall, de unde îți poți achiziționa obiecte de decor interior deosebite semnate de cei mai cool designeri de la noi.

Noul concept ELLE Decoration Designers Boutique aduce în prim plan creațiile designerilor români ce au ridicat la rang de artă pasiunea pentru frumos și reunește sub aceeași umbrelă tot ce este mai bun în materie de design de produs.

Primul designer din seria ELLE Decoration Designers Boutique este Mihnea Gheorghiu, exemplul omului care a ales să își urmeze pasiunea în tot ceea ce face.

Mihnea Gheorghiu este fondatorul atelierului „Woodyo – Creative Wood Engineering” și partener al companiei Bucin Mob – producător de produse din lemn, prezent pe piață din 1993. Împreună cu acesta, au lansat o colecție din 28 de piese de mobilier de design Bucin Mob Design Collection – Solid Wood Furniture', prezentă la cele mai importante târguri internaționale: IMM Cologne, iSalone Milano, Maison et Objets Paris și ICFF New York.

Câteva din aceste creații deosebite le vei putea admira și achiziționa, în perioada 2-22 octombrie, la ELLE Decoration Designers Boutique, în București Mall, printre care:

Masa extensibilă Vibra

Aceasta masă s-a născut ca un element practic si compact destinat spațiilor mici, este modulară și se adaptează cu ușurință nevoiilor fiecărui utilizator. Masa poate fi confecționată în 3 variante de lungime (140, 160 sau 180 cm), fiecare fiind extensibilă cu 45 cm.

Sustenabilitatea este una dintre valorile principale care stau la baza creației designerului român. Prin urmare, la confecționarea produselor se utilizează piesele de lemn de dimensiuni mici rezultate din procesul de fabricație a multor produse din fluxul fabricii Bucin Mob, selectate, sortate și asamblate cu multă grijă.

Masa de cafea Stub Coffe Table

Toate lucrurile bune în viață au nevoie de o fundație solidă, chiar și o măsuță de cafea. Farmecul Măsuței Stub Coffe Table este trunchiul busteanului de Molid care stă la baza confecționării acesteia și este piesa de lemn pe care poți citi' istoria fiecărui arbore în parte: ce veri călduroase, primăveri cu aer uscat sau ierni friguroase le-a trăit pentru a ajunge la maturitatea de exploatare.

La fel ca și blatul mesei Vibra, acest obiect de decor este confecționat din resurse de lemn reciclate, rezultate din procesul de fabricație produselor din fluxul fabricii Bucin Mob.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration