(P) ELLE a încercat… Gerovital H3 Evolution Perfect Look

Fie că vrei să tratezi semnele îmbătrânirii, fie că îți dorești să reduci aspectul celulitei, gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a obține o piele sănătoasă și lipsită de imperfecțiuni.

(P) ELLE a încercat… Gerovital H3 Evolution Perfect Look

Pentru că te-am obișnuit să te ținem la curent cu cele mai noi și inovatoare produse din domeniul frumuseții, în această lună îți prezentăm o gamă completă și complexă de îngrijire, lansată de cel mai mare producător de produse cosmetice din țara noastră, Farmec.

Este vorba despre Gerovital H3 Evolution Perfect Look, o linie destinată unei îngrijiri complete, atât a tenului, cât și a corpului.

Inovația  pe care această nouă gamă a aduce o reprezintă acidul hialuronic 4D și uleiul natural din trandafir sălbatic. Acidul hialuronic 4D este un complex antirid, ce conține patru dimensiuni moleculare diferite, care pătrund atât în epiderm, cât și în derm, oferindu-i astfel pielii tale beneficii multiple. Nu doar că o hidratează în profunzime,  dar și stimulează procesul de reparare al acesteia.

În același timp, nutrienții din compoziția uleiului natural din trandafir sălbatic ajută la creșterea elasticității pielii, sporind de asemenea  și gradului de fermitate și hidratare.

În această gamă vei găsi produse destinate atât îngrijirii tenului, precum Apa Micelară Bizafică, Crema Ultra-Activă și Luminozitate, Crema Remodelare Contur Față, Crema Fermitate Contur Ochi, cât și a corpului: Crema Hidratantă Fermitate Corp  și Crema Anticelulitică.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Toate acestea pot fi găsite în rețeaua de magazine Gerovital și Farmec, pe magazinul online www.farmec.ro, în diferite supermarket-uri și magazine,  dar și în farmacii.

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video