Cum se comportă o persoană care te place, în funcție de semnul zodiacal

Întodeauna, atunci când întâlnim pentru prima data o persoană care ne stârnește interesul, începem să ne întrebăm dacă ne place în aceeași măsură sau nu.

Cum se comportă o persoană care te place, în funcție de semnul zodiacal

Fiecare persoana are însă felul său propriu de a-și arăta afecțiunea. Unii sunt mai direcți, alții mai timizi, iar unii au nevoie de mai mult timp pentru a se simți confortabili alături de o persoană. Pentru a intui măcar la început personalitatea unei persoane și modul în care se comportă, s-ar putea să te ajute o analiză a zodiei sale și a modului în care nativii din zodia respectivă se manifestă atunci când cunosc o persoana care le stârnește interesul.

Berbec

Berbecul este deseori irasicibil și nerăbdător, dar pentru tine ei vor lăsa asta deoparte, dacă sunt cu adevărat interesați de tine. Tu ești confortul lor, persoana la care se întorc atunci când au nevoie de pace și liniște.

Taur

Taurii sunt mereu entuziasmați să fie cu persoana iubită și arată asta prin acțiunile lor. Ei îți vor scrie înapoi imediat ce îți primesc mesajul sau vor fugi printr-o încăpere aglomerată numai ca să te prindă într-o îmbrățișare strânsă. Ei sunt întotdeauna plini de energie – nu doar pentru a petrece o zi cu tine, ci pentru tine.

Gemeni

Gemenii sunt energici, însă complicați. Cu ei, niciun moment nu este plictisitor, pentru că ei încearcă mereu să te facă să râzi, în special în zilele stresante.

Rac

Racul este un semn loial și care poartă de grijă. Ei îți vor arăta mereu cât de mult însemni tu pentru ei. Niciodată nu vei plânge sau vei fi tristă atunci când ești în preajma lor.

Leu

Leul este ambițios și încrezător, de aceea îți va spune direct dacă te place. Niciun dubiu, nicio întrebare pentru ei.

Fecioară

Fecioara este analitică, însă de ajutor și de nădejde. Poate nu sunt așa directe precum nativii Leu, dar îți arată afecțiunea prin atingeri și sentimente. Natura sa analitică îți va permite să afli lucruri despre tine despre care nu știai că există.

Balanță

Balanța este idealistă și îi place pacea. Dacă observă că tu nu visezi nimic altceva decât întuneric în lume, ei te vor face să vezi lumina. Sunt optimiști și văd numai lucrurile bune în tine, chiar dacă tu nu le vezi.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali. Ei vor să te vadă întotdeauna fericită și vor face tot ceea ce le stă în putere că să te facă să râzi.

Săgetător

Săgetătorul este independent și aventuros. El își arată afecțiunea prin lucrurile materiale, fie cumpărate sau făcute de mână, dar sunt mereu cu mintea la tine. Vei fi trasă în aventurile lui, deci tu mereu te vei simți tânără.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Capricorn

Capricornul este deseori neîncrezător, dar știi când te place pentru că va începe să arate semne de loialitate. Începe să aibă încredere în tine și tu devii o persoană pe care el știe că se poate baza.

Vărsător

Vărsătorii sunt inteligenți și au un farmec natural. Ei arată afecțiunea nu prin acțiuni, ci prin vorbe. Deci, atunci când te plac, ei îți vor mărturisi acest lucru, dar și toate secretele lor.

Pești

Peștii sunt sensibili, dar și foarte devotați. Sentimentele lor sunt greu de descifrat uneori, dar, dacă te plac, se vor gândi mereu la tine și te vor căuta.

Citește și:
Cum își manifestă fiecare femeie romantismul, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din video
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play