Cele mai ghinioniste zodii

Simți că nu ai așa mult noroc? Că te străduiești în mod constant, dar nu îți iese mai nimic? Poate planetele nu sunt de partea ta sau caracteristicile zodiei tale te împiedică să vezi cât de norocoasă ești.

Cele mai ghinioniste zodii

Sunt unele zodii care își pun singure piedici în obținerea norocului. Astrologii ne spun care sunt acestea:

1. Balanță

Balanțele sunt indecise și fac de multe ori compromisuri pentru cei din jur. Sunt în stare să-și încalce propriile legi pentru a fi acceptate de societate și de cei din jur. Acest lucru îi face de multe ori să renunțe la ceea ce își doresc și să-i lase pe cei din jur să facă alegeri pentru ei. De aceea, norocul nu le surâde sau poate o face, dar nu în măsura în care ei își doresc asta. Poate ar fi bine să se gândească să facă mai multe lucruri pentru ei.

2. Gemenii

Nehotărâți, instabili, la fel de indeciși ca Balantele, Gemenii trăiesc după cum bate vântul. Nu sunt statornici, sunt haotici și în căutare mereu de fascinant și neobișnuit . Acesta e și motivul pentru care de cele mai multe ori nu sunt perseverenți și nu reușesc să ducă un lucru până la capăt. Îl încep, dar schimbările lor constante de comportament produc multe fluctuații în deciziile pe care le iau. Astfel, nici norocul nu le surâde. Mai multă perseverență și ambiție i-ar putea ajuta să-și atingă scopurile.

3. Racul

Sensibilitatea excesivă și pesimisul care îi caracterizează pe Raci nu îi ajută să își mențină un echilbru emoțional în atingerea scopurilor pe care și le propun. Aceștia oscilează, se tem și refuză să vadă partea plină a paharului. Se lasă conduși de sentimente, sunt instabili și văd pericole acolo unde nu sunt. O doză mai mare de optimism și mai multă încredre în ei i-ar putea ajuta să obțină mai multe dintre lucrurile pe care și le doresc. Totodată, pesimismul și nemulțumirea constantă îi poate impiedica să vadă norocul pe care deja îl au.

Citește și:
6 zodii cărora nu le plac situațiile dramatice

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie