Cele 3 zodii care vor încerca să își recucerească fostul partener

Măcar o dată ne-am aflat în situația în care să fim atât de îndrăgostite de fostul partener, încât să putem face orice pentru a-l cuceri din nou.

Cele 3 zodii care vor încerca să își recucerească fostul partener

Nu este deloc ușori să treci peste o despărțire, mai ales dacă tot mai ai sentimente pentru fostul partener. 

Din acest motiv, dacă ești în această situație, ai două variante: fie reușești printr-un mod sau altul să treci peste, fie faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a fi din nou împreună. Indiferent de alegerea ta, important este să faci ceea ce simți și ce crezi că te-ar putea face fericită. 

Iar dacă te-ai gândit să alegi a doua variantă, și anume să îl recucerești, află că zodiile de mai jos sunt cel mai bun exemplu în acest sens:

1. Berbec

La prima vedere, femeia Berbec pare să nu fie afectată de o despărțire. Ba mai mult, reușește cu ușurință să treacă peste și chiar să se gândească la următorul partener. Întotdeauna se gândește la viitorul ei și preferă să nu lase trecutul să o definească. Fiind o fire ambițioasă, dacă își propune să se împace cu fostul iubit, să fii sigură că acest lucru se va și întâmpla.

2. Rac

Femeia Rac se implică extrem de mult în relațiile sale și se atașează foarte repede de persoane. Datorită faptului că este sensibilă, va rămâne afectată după o despărțire și se va întreba dacă a făcut tot ce a putut pentru a funcționa relația. Iar atunci când găsește o persoană în care are încredere și pe care o iubește, va încerca să o țină aproape cât mai mult timp. Pentru ea, o despărțire este precum o pauză deoarece se va împăca destul de repede cu fostul iubit. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

3. Balanță

Când vine vorba despre ceea ce înseamnă romantism, femeia Balanță este exemplul perfect în acest sens. Despărțirea este pentru ea o ocazie ideală de a-și repara greșelile și a învăța din ele. Iar dorința de a se împăca cu fostul partener poate deveni chiar egoistă deoarece se gândește că asta ar putea să o facă împlinită. Nu îi place să fie singură, iar dacă vede că și fostul partener este deschis către o împăcare, atunci cu atât mai mult va încerca și speră ca lucrurile să fie diferite de această dată.

Citește și:
Cum te simți când ești îndrăgostită, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video