Summer Fashion Inspiration: 10 rochii de vară cu care să faci ușor tranziția de la birou în vacanță

A început deja sezonul rochiilor vaporoase, care te invită să visezi la vacanța la malul mării. Dar cum nici o vară nu este un nesfârșit concediu, am ales pentru tine câteva propuneri vestimentare care să te poarte cu succes din tumultul urban în orice destinație ți-ai propune să vizitezi.

Vara care începe se anunță toridă și plină, așa că te credem pe cuvânt (din experiență) dacă te trezești în fiecare dimineață întrebându-te ce o să mai porți, fie că mergi la birou și vrei să celebrezi finalul zilei cu o întâlnire cu prietenii la o terasă, fie că de-abia aștepți să mergi în vacanță și nu știi cum să îți stilizezi rochiile astfel încât să se potrivească și în cele mai exotice destinații.

Dar cum în modă regulile sunt din ce în ce mai puține, vrem să îți demonstrăm că poți purta cu succes aceleași piese și în aglomerația urbană, dar și în vacanță. Tocmai de aceea fashion editor-ul ELLE Maurice Munteanu te invită pe 9 iunie, de la ora 20:00, la o sesiune live powered by Answear, în care îți împărtășește cele mai relevante tendințe ale sezonului și îți arată care sunt piesele care aduc un update inspirat garderobei tale.

Până atunci, am ales pentru tine 10 rochii de vară pe care să le porți cu succes oriunde te poartă pașii în acest sezon. O rochie-cămașă, de exemplu, sau una care reinterpretează clasicul tricou polo sunt variante care funcționează perfect și în oraș, și la plajă – totul ține doar de accesorizare.

Și nu trebuie să te temi nici de culori – știm că nu o faci în vacanță, însă te îndemnăm să îți arunci pe umeri un blazer fin, peste rochia înflorată, și să pășești cu încredere în orice ședință la serviciu. Similar, un slip dress poate te duce cu gândul la o cină la restaurant, dar cu un tricou sau o bluză fină sub bretele, poate constitui un outfit de succes și la muncă, și nu doar cu ocazia celebrelor casual Fridays.

De cele mai multe ori, o bijuterie inspirată, o eșarfă sau tranziția de la balerini la o pereche de pantofi sport sau chiar de flip flops e mai mult decât suficientă ca să schimbe complet aerul ținutei tale și să îi dea fie un aspect mai formal, fie unul lejer. Ia ca exemplu rochia structurată, pe modelul unui trenci clasic, pe care ți-o propunem în imaginile alăturate, și imaginează-ți-o purtată deschisă, chiar ca un trenci, peste o altă rochie vaporoasă sau peste un short și un T-shirt, într-o seară în care briza nu e chiar prietenoasă.

Dacă îți exersezi imaginația, vei descoperi că poți stiliza în multiple moduri rochiile tale de vară. Iar dacă nu te simți inspirată, nu uita să îl urmărești pe Maurice Munteanu pe 9 iunie, ca să afli tips and tricks despre cum să îți valorifici la maximum garderoba. Transmisiunea live a evenimentului beneficiază de susținerea celor de la streams.live (https://streams.live/), platforma prin intermediul căreia sfaturile editorului de modă ELLE vor ajunge direct pe telefonul sau laptopul tău.

Până atunci nu uita că Answear, partenerul ELLE pentru Summer Fashion Inspiration, ți-a pregătit reduceri de până la 50% la peste 150.000 de produse, disponibile aici (https://answear.ro/s/we-are-all-kids).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro