Elle a încercat… jeanșii No44

Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu se declară încântate de noile modele de jeans ale brand-ului.

Elle a încercat… jeanșii No44

Denimul este probabil cea mai populară țesătură, atât datorită rezistenței și funcționalității, cât și versatilității. De la uniformă, la simbol al tinereții și rebeliunii, la prezența pe podiumuri, denimul a devenit o piesă de rezistență în garderoba oricărei femei.

Plecând de la dorința de a crea un jeans clasic, confortabil, dar și sexy, No44 produce piese unice, atemporale, ce pot fi purtate în orice ocazie. La birou, cu o cămașă basic, iar în oraș sau în vacanță cu o pereche de sneakers sau cu un top strălucitor și stilettos pentru a atrage toate privirile.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Roxana și Domnica sunt ambele mari amatoare de jeans, motiv pentru care au acceptat cu cea mai mare plăcere invitația No44 de a testa noile modele. Cu croiuri drepte, boyfriend, flare sau mom, colecția conține toate modelele esențiale ale sezonului și astfel, mai ales, modele pe toate gusturile și tipurile de siluetă.

În timp ce redactorul șef ELLE, Roxana Voloșeniuc, preferă să poarte jeanși drepți într-o manieră mai feminină și sexy, cu o pereche de stiletto, directorul de modă, Domnica Mărgescu, preferă variantele boyfriend pe care ziua le combină cu pantofi sport, sandale și în general pantofi cu talpă plată, iar seara cu o pereche de platforme sau o încălțăminte cu kitten heel.

Dar cel mai bine urmărește video-ul pentru tips & tricks fresh și moderne, care te vor ajuta să porți întotdeauna jeanșii într-o manieră diferită și spectaculoasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video