EXCLUSIV: Amalia Năstase ne dezvăluie care sunt planurile sale de sărbători (VIDEO)

Amalia Năstase a fost prezentă la ELLE Style Awards 2019 și ne-a dezvăluit ce planuri are pentru perioada următoare.

EXCLUSIV: Amalia Năstase ne dezvăluie care sunt planurile sale de sărbători (VIDEO)

„De Sărbători o să fac multe episoade Doamna Amalia pentru că o să stăm acasă. Din păcate anul acesta l-am pierdut și pe tata și pe socrul meu și o să stăm de Crăciun acasă cu mama, cu mama lui Răzvan și bineînțeles și cu copiii. Dar, în tot acest timp, o să gătim, o să petrecem timp în familie, lucru pe care nu prea l-am făcut în ultimele săptămâni”, ne-a spus Amalia.

Urmărește clipul de mai jos și descoperă ce planuri are Amalia Năstase pentru 2020.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Știm deja că Instagram și Facebook sunt o modalitate excelentă de a-ți contura o identitate în mediul online, dar și o manieră prin care comunitatea de fani ajunge să te cunoască mult mai bine, iar un exemplu în acest sens este Amalia Năstase, care și-a lansat recent un reality show pe rețelele de socializare.

Amalia Năstase a decis de curând să își lanseze un reality show, care va avea în prim-plan viața ei și activitățile pe care le desfășoară zi de zi. Reality show-ul se numește „Doamna Amalia.” Întrebată de ce a decis ca acesta să fie numele, ea a răspuns spunând faptul că: „Doamna Amalia este numele meu de scenă pentru că absolut toată lumea care mă cunoaște și care nu mă cunoaște se referă la mine ca la „doamna Amalia.” Așa e formula de adresare când e vorba de mine. Eu sunt doamna Amalia, nu există nicio doamnă Amalia în această țară.”

Citește și:
Maurice Munteanu comentează ținutele purtate de vedete la ELLE Style Awards 2019 (VIDEO)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video