ELLE FASHION: Operatiunea Dulapul cu Delia

Delia nu mai are nevoie de vreo prezentare, insa stilul ei, da! Este versatil, liber si extrem de personal. „Personajul“ Delia este intr-o continua transformare, asa ca stilul ei nu se poate defini intr-un singur fel.

ELLE FASHION: Operatiunea Dulapul cu Delia

Delia ne astepta in bucataria ei imensa, fumand alene o tigara subtire si mancand corcoduse! Da, devorand cu mare pofta corcoduse verzi! Si, in tot acest timp si context, emana fara pic de efort sau intentie un aer de diva autentica…

Dupa ce am aruncat o privire in apartamentul Deliei, am realizat in doar cateva secunde ca decorul lui eclectic si extrem de modern ar putea fi la fel de bine plasat in cel mai hot cartier din Los Angeles, precum si-ar gasi locul si in Londra sau Paris.

Mare parte a „actiunii s-a desfasurat, de fapt, in dressing-ul artistei, unde troneaza costumele statement de scena, printre care am zarit si cele mai cool piese ale sezonului, precum pantofii aurii cu cristale colorate de la Gucci sau treningul din paiete de la Ashish.

Cand am intrebat-o pe Delia care este piesa de rezistenta din garderoba ei, mi-a raspuns, fara sa ezite: „Pe mine ma port cu cea mai mare bucurie. Iar seara nu ma imbrac niciodata elegant, deoarece programul meu este relativ simplu: alerg in Herastrau!.

Realizator: Domnica Margescu.
Foto: Andreea Goia.

Citeste continuarea in ELLE IULIE 2017!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle